Legendarni maskirani osvetnik je opet s nama!

"Legenda o Zorrou" nastala je na temelju pravog, šarmantnog osvetnika iz 19. stoljeća Joaquina Murrietaea. Sve njegove kriminalne radnje objedinjene su u američkom pustolovnom filmu snimljenom 2005. u režiji Martina Campbella. Nastavak je popularnog filma The Mask of Zorro, a u njemu Antonio Banderas ponavlja ulogu glavnog junaka. Radnja je smještena u Kaliforniju na sredini 19. vijeka i bavi se Zorroovim naporima da zaustavi opasnu zavjeru.

Zanimljivo je spomenuti da je jedan od glumaca, Adrian Alonso, ustvari tekst učio napamet fonetski, dakle onako kako se izgovara na engleskom jer engleski nije znao tada. Istu stvar radio je Antonio Banderas u Filmu 'The Mambo Kings'. 

Tony Amendola koji igra Don Luisa u The Mask of Zorro, igra oca Quintera u ovom filmu - oko tog lika fanovi su jako dugo debatirali o tome jesu li oni ustvari isti lik ili ne.  

Antonio Banderas i dobitnica Oskara Katherine Zeta-Džons se vraćaju s još više akcija, pustolovina i uzbuđenja. Zoro se nalazi pred dosad najvećim izazovom jer kreće u konačnu bitku za spas dva saveza: svog bračnog, a i državnog, prije nego što bude prekasno.

Nekoliko godina nakon prethodne pustolovine Alejandro i Elena žive u braku i imaju desetogodišnjega sina Joaquina. Iako se Alejandro i dalje koristi maskom Zorroa kako bi štitio siromašne i nemoćne od pohlepe njihovih gospodara, rastrgan je između dužnosti i želje za normalnim životom. Ponovno ga čeka borba kada planove da Kalifornija postane 31. država SAD-a ugrozi zločinačka urota skupine moćnih veleposjednika. U hrabrom pokušaju da onemogući njihove planove, Zorro srlja u opasnost koja prijeti njegovu životu i sigurnosti njegove obitelji.

Film "Legenda o Zorrou" ne propustite pogledati u subotu na Domi TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju