Gledajte ga u filmu "Kartel" ove nedjelje na Doma TV-u!

Pet činjenica koje sigurno niste znali o slavnom glumcu Vinu Dieselu:

  • Pravo ime Vina Diesela jest Mark Sinclair Vincent, a zanimljivo je da ima i brata blizanca koji se zove Paul.
  • Dieselova karijera započela je sasvim neobično. Naime, on i njegov brat Paul htjeli su vandalizirati njihovo lokalno kazalište. Nakon što ih je uhvatio redatelj jedne predstave u činu uništavanja kazališta, umjesto da je pozvao policiju, on im je ponudio – ulogu u predstavi
  • Radio je kao dispečer i prodavač žarulja, ali i kao izbacivač u jednom noćnom klubu. Tamo je dobio ime Vin Diesel – Vin je skraćeno od prezimena Vincent, a nadimak Diesel dali su mu zato što je imao energije kao da je na dizelskom gorivu.
  • Studirao je kreativno pisanje, ali odustao je od fakulteta. Međutim, uvijek ističe da mu je to razdoblje studiranja puno pomoglo u pisanju današnjih scenarija za filmove.
  • Šale o Chucku Norrisu zapravo su krenule od Diesela kojega se htjelo pokazati kao neuništivog. Međutim, kasnije mu je titulu neuništivog „ukrao“ Chuck Norris.

 

Film "Kartel" donosi napetu akciju s Vinom Dieselom u kojem utjelovljuje agenta DEA-a Seana Vettera. On se sa svojim kolegom Demetriusom Hicksom (Larenz Tate) uključuje u rat koji se odvija na granici Meksika i američke savezne države Kalifornije.

Agent Sean Vetter poznat je po svojim nasilnim metodama te nakon ubojstva njegove žene on više nema što izgubiti. Koristi savezništvo s bivšim narkobosom kojeg je strpao u zatvor, dok se opasno približava liniji između pravde i bezakonja u svojoj potrazi za osvetom zagonetnom ubojici.

 

Napetu akciju "Kartel" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju