Osim u glumi, okušao se u bodybiuldingu i politici...

Legendarni Arnold Schwarzenegger od rane se mladosti bavio fitnesom i body buildingom, a iz Graza je u Sjedinjene Američke Države doselio sa 20 dolara u džepu i bez znanja engleskog jezika.

Kao bodybuilder Schwarzenegger je izgradio zavidnu karijeru osvojivši pet titula Mr. Universe i sedam titula Mr Olympia te je bio proglašen za estetski najproporcijonalnijeg čovjeka na svijetu. Dominirao je body building scenom gotovo čitavo desetljeće i zaradio titulu 'Austrijski hrast'. Osim u bodybuildingu, postigao je brojne druge uspjehe. 1979. diplomirao je međunarodni marketing i poslovni menadžment na Sveučilištu u Wisconsinu, od 17. studenog 2003. do 3. Siječnja bio je 2011. guverner američke savezne države Kalifornija i, naravno, ostvario se kao jedan od najpopularnijih filmskih glumaca.

Ova akcijska legenda je aktivna i na Instagramu, profil mu vrvi zabavnim videima i urnebesnim fotografijama.

 

 

 

Sjajnog glumca gledajte u filmu "Istinite laži" u kojem utjelovljuje Henryja Taskera  radoholičara i prodavača kompjutera koji zanemaruje svoju ženu Helen (Jamie Lee Curtis), pravnu tajnicu. Henry sumnja da ga Helen vara, pa šalje nekoliko prijatelja da je otmu. Helen tada saznaje da je njen muž Henry zapravo tajni agent, koji radi za tajnu službu koja se zove Omega Sector.

Izvor: Instagram/ Arnold Schwarzenegger

Napeti akcijski film "Istinite laži" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!