Sandra Bullock oduševit će vas u drugom nastavku urnebesne komedije

Agentica FBI-a Gracie Hart (Sandra Bullock), nakon što je uspješno riješila opasnost na izboru za miss Amerike prerušivši se u natjecateljicu, postala je medijska ličnost zahvaljujući svom herojstvu. Gracie sad više vremena provodi u salonima ljepote nego na streljani te istodobno promovira svoju knjigu.

Kad njezina prijateljica, pobjednica Cheryl (Heather Burns) i Stan (William Shatner) budu oteti u Las Vegasu, Gracie se vraća u akciju da bi ih spasila. Udružuje se s pravim facama FBI-a koji ne žele izgubiti svoju maskotu, a i boje se da ona više nije u formi kao prije.

U jednoj sceni filma vidljiv je plakat za prvi nastavak ovog filma iz 2000. i to na aerodromu u Las Vegasu tijekom scene u kojoj Gracie putuje u New York.

Sandra Bullock ujedno je i producentica ovog filma, a tijekom promocije drugog nastavka željela je svima poručiti sljedeće:

"Želim da žena u komedijama može raditi iste stvari koje radi muškarac, ali da to i dalje ostane samo komedija. Zašto bi uvijek morala biti romantična komedija? Zašto žena uvijek mora završiti u vezi s muškarcem?"

Tijekom 80-ih Sandra je radila kao konobarica, koktel majstorica i garderobijerka.

Najveću je slavu stekla filmom "Brzina" u kojem je glumila s Keanuom Reevesom.


Urnebesnu komediju "Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju