Osim u glumi, okušao se u bodybuildingu i politici...

Legendarni Arnold Schwarzenegger od rane se mladosti bavio fitnesom i body buildingom, a iz Graza je u Sjedinjene Američke Države doselio sa 20 dolara u džepu i bez znanja engleskog jezika.

Kao bodybuilder Schwarzenegger je izgradio zavidnu karijeru osvojivši pet titula Mr. Universe i sedam titula Mr Olympia te je bio proglašen za estetski najproporcijonalnijeg čovjeka na svijetu. Dominirao je body building scenom gotovo čitavo desetljeće i zaradio titulu 'Austrijski hrast'. Osim u bodybuildingu, postigao je brojne druge uspjehe. 1979. diplomirao je međunarodni marketing i poslovni menadžment na Sveučilištu u Wisconsinu, od 17. studenog 2003. do 3. Siječnja bio je 2011. guverner američke savezne države Kalifornija i, naravno, ostvario se kao jedan od najpopularnijih filmskih glumaca.

Ova akcijska legenda je aktivna i na Instagramu, profil mu vrvi zabavnim videima i urnebesnim fotografijama.

 

 

 

Izvor: Instagram/ Arnold Schwarzenegger

Sjajnog glumca gledajte u filmu "Brisač" na Doma TV-u. Kada glazbena zvijezda, Lee Cullen (Vanessa Williams ), slučajno naleti na dilere oružjem, život kakav je prije imala postaje istog trena prošlost. U njezin život ulazi John Kruger (Arnold Schwarzenegger) jedini čovjek koji je može zaštititi od ljudi koji joj prijete kako bi je ušutkali da ih ne izda. Da bi osigurao njezinu budućnost Kruger mora 'očistiti' njezinu prošlost sve dok i sam ne postane nova meta.

Napeti akcijski film "Brisač" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju