Provjerite o kojoj je seriji s programa Doma TV-a riječ!

Kad Marlin pas pobjegne na Badnjak, ona se mora udružiti sa svojim bivšim dečkom Maxom kako bi ga pronašla. Dok štene vodi bivše ljubavnike u cjelodnevnu i noćnu potragu kroz njihov rodni grad u Sjevernoj Karolini, oni ponovno posjećuju ljude, mjesta i stvari koje ih podsjećaju na božićne dane koje su proveli zajedno...

Glavna uloga u filmu "Božićni poklon" pripala je Vanessi Lachey, gledateljima Doma TV-a poznatijoj i kao specijalna agentica Jane Tennant iz popularne kriminalističke serije "Navy CIS Havaji". Osim u ovoj seriji iz franšize NCIS-a, Lachey se pojavila i u jednoj epizodi serije "Navy CIS LA" te trima epizodama serije "Navy CIS".

 

 

Ova svestrana glumica u djetinjstvu je promijenila čak sedam škola zbog čestih selidbi njezine obitelji. Ipak, to ju nije spriječilo da se priključi navijačkim timovima, ali i volontira u mnogim lokalnim dobrotvornim organizacijama.

Nakon razvoda roditelja, Lachey se posvetila natjecanjima na izborima ljepote "Miss Teen USA" gdje je i pobijedila 1998. U razdoblju od 2005. do 2008. punila je liste najzgodnijih žena "Hot 100" magazina "Maxim".

 

Romantičnu komediju "Božićni poklon" ne propustite pogledati u subotu u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju