Hollywoodski glumac u neobičnoj kombinaciji

Legenda Hollywooda uhvaćena je u neobičnoj sportskoj kombinaciji s maskom samo na nosu. Kako prenose njegovi obožavatelji na Instagram stranici, Harrison Ford je samo htio ući u tenisko igralište i odraditi trening, no s ovim fotografijama je uspio nasmijati ljude i na to je dobio samo pozitivne reakcije obožavatelja. 

 Ovu glumačku legendu imate prilike gledati u filmu "Bjegunac". Harrison Ford je za vrijeme snimanja ovoga filma ozlijedio ligamente u nozi, ali je odbio operaciju ligamentata dok ne završi snimanje filma kako bi njegov lik u filmu šepao. Kimbleovo šepanje može se vidjeti u svakoj sceni u kojoj trči.

Tommy Lee Jones, koji u filmu 'Bjegunac' glumi šerifa Sama Gerarda, kolegi Joeu Pantolianou je na setu filma rekao kako ionako „nitko neće dobiti nikakvu nagradu za ovaj film“. Kasnije je upravo Tommy Lee Jones osvoji nagradu za najboljeg sporednog glumca u ovom filmu.

I Harrison Ford i Tommy Lee Jones improvizirali su mnogo scena. Scena u kojoj čikaška policija ispituje Kimblea potpuno je improvizirana, a Harrison Ford uopće nije znao da će ga ispitivati. Također, većina dijaloga je improvizacija, a jedan od scenarista, Jeb Stuart, cijelo je vrijeme na setu brisao i dodavao nove scene u hodu.

No, neke scene je bilo izuzetno opasno snimati, a u najvećoj je opasnosti bio snimatelj.
Naime, u helikopteru u kojem se nalazi Kimble nije bilo dovoljno mjesta i za snimatelja. On je stoga bio zavezan remenjem za helikopter kako bi mogao snimiti Forda, a cijela ekipa na setu bojala se za njegovu sigurnosti.

Umjesto Harrisonu Fordu, uloga dr. Kimblea trebala je pripasti Alecu Baldwinu, a nakon što ju je Baldwin odbio u užem izboru bili su Andy Garcia i Kevin Costner. Fordu je ovaj film bio prva velika uspješnica nakon legendarnog Indiane Jonesa.

Napeti akcijski film 'Bjegunac' ne propustite pratiti u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju