Vođa, mozak, stav i Mikey – pogledajte urnebesnu scenu!

O Ninja kornjačama malo je toga ostalo nepoznato, no mi smo za vas izdvojili osam stvari koje sigurno niste znali:

  1. Film je premijerno prikazan na 30. godišnjicu početka sage Ninja kornjača.
  2. Ako malo bolje pogledate, Rafaelo ima neku vrstu škrabotine na oklopu. Tamo ustvari na japanskom piše "Mikey je bio ovdje".
  3. Whoopi Goldberg izjavila je kako joj je životna želja bila glumiti u ovom filmu. Naime, njena je kći velika obožavateljica TMNT franšize. Čak se i za nekoliko prijašnjih filmova borila za ulogu, no to nije ostvareno sve dosad.
  4. Tajno kodno ime za film glasilo je "Foursquare" što u prijevodu znači četverokut. Ovo ime rečeno je svima koji su pitali što se snima kako bi snimanje ostalo tajno sve do premijere.
  5. Najdraža Ninja kornjača Megan Fox je Michelangelo.
  6. Leonardovo lice rađeno je po uzoru na lica glumaca Toma Hanksa i Russella Crowa. Rafaelovo lice napravljeno je po crtama lica Russella Crowa i Clinta Eastwooda, dok je Michelangelovo lice zapravo lice komičara Billa Murrayja.
  7. Splinterova mimika i frizura preuzeta je od japanskog glumca Toshira Mifunea koji je ovjekovječio mnoge legendarne samuraje u tom žanru.
  8. Kao inspiracija za Donatellovo lice poslužio je glumac Leonard Nimoy, nama poznatiji kao legendarni Spock! 

Ono što mnogi zaboravljaju jest da su ove neustrašive Ninje zapravo tinejdžeri. Zajedno u kombinaciji čine urnebesan tim koji bez obzira na to u kolikoj se opasnosti nalazi ima vremena i za zabavu. Jedna takva je i scena u kojoj Ninja kornjače kreću u žestoku borbu s Shredderom, no prije toga valja malo beatboxati u dizalu! Pogledajte video i pokušajte se ne nasmijati!

 

Film "Ninja kornjače" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju