Lauren Cohan odgovara na 5 zanimljivih pitanja

U IMDb-ovom intervjuu, Laura Cohan otkriva svoje preferencije i ističe pojedine kolege koje su joj uzori:Otkriva kako joj je najdraži "hoće li neće li" par s ekrana Ross i Rachel iz "Prijatelja" te da bi ulogu "ženskog James Bonda" dodijelila glumici Rashidi Jones. Nju smatra zabavnom, sposobnom, modernom, ali i „badass“ glumicom – sve što jednom Bondu ili jednoj Bondici treba.Cohan je 2006. godine debitirala u filmu Casanova (2005.) kao sestra Beatrice. 2011. godine dobiva dosad najznačajniju ulogu Maggie Greene u popularnoj seriji "The walking dead".

Kasnije je objavljeno kako Cohan nije postigla dogovor da se prijavi za devetu sezonu kao glavna glumica zbog spora oko plaće. Naime, zahtijevala je povećanje plaće u skladu s plaćama svojih muških kolega Andrewa Lincolna i Normana Reedusa. AMC je to odbio, a Cohan se počela stavljati na raspolaganje TV pilotima.

Cohan je postigla dogovor da se pojavi u pet epizoda prve polovice devete sezone nakon čega je 2018. napustila seriju.

Upravo nakon tog spora dobila je ulogu CIA-ine operativke Francesce (Frankie) Trowbridge u ABC akcijskoj komedijskoj drami "Mr. Whiskey"

Seriju "Mr. Whiskey" gledajte subotom i nedjeljom u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju