Jedna od glavnih uloga u trileru 'Kobno prestrojavanje' pripala je planetarno populanom Benu Afflecku.

U žurbi da dođe na sud kako bi predao pravne dokumente, odvjetnik (Ben Affleck) slučajno naleti na osiguravatelja alkoholičara (Samuel Jackson) koji također žuri na sud zbog saslušanja o skrbništvu nad svojom djecom. Odvjetnik odlazi s mjesta događaja, ali slučajno ostavlja svoje dokumente koje je trebao odnijeti na sud. Nakon što mu sudac kaže da ih mora donijeti do kraja dana, započinje igra mačke i miša dvaju protagonista. Nakon nekoliko nemoralnih akcija s obje strane, muškarci počnu preispitivati vlastite živote. Na kraju oboje shvate što je doista važno te donose nove moralne i etičke odluke.

Samuel L. Jackson nominiran je za ulogu u ovom filmu za nagradu Image i Black Reel 2003. godine, a Ben Affleck nominiran je za nagradu Teen Choice.

Jedna od glavnih uloga, ona odvjetnika, pripala je planetarno populanom Benu Afflecku. Affleck ima zavidnu karijeru, a jedan od također najpopularnijih glumaca svijeta, svoju karijeru može zahvaliti upravo Benu Afflecku. Radi se o glumcu Mattu Damonu kojeg je Affleck kao dijete predstavio svom agentu u New Yorku. Njegovom se agentu svidio povučeni Matt.

Affleck i Damon su bili nerazdvojni pa su tako zajedno putovali i na audicije. Kako bi uštedjeli što više novce za put, za vrijeme studiranja otvorili su zajednički račun koji je do danas otvoren.

Pažnju medija svojedobno je zaokupio Affleckov odnos s pop-pjevačicom Jennifer Lopez. Affleck je glumio u njezinom spotu za pjesmu „Jenny from the block“ kada se prvi puta rodila ljubav između njih. Kasnije je pomoću reklame Ben otkrio svoju ljubav prema, tada zauzetoj, pjevačici. Na reklami je, između ostalog, napisao: „Da barem imam toliko sreće da glumim u svim tvojim spotovima i filmovima. S ljubavlju, divljenjem i poštovanjem, Ben Affleck.“

Pjevačica mu je vrlo brzo nakon toga posvetila pjesmu u kojoj govori o tome kako će on zauvijek biti njezina ljubav. Njihova veza, nažalost, nije bila uspješna.

Napeti triler 'Kobno prestrojavanje' ne propustite pratiti u nedjelju navečer na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju