Treća sezona višestruko nagrađivane kriminalističke serije na Doma TV-u!

Na Doma TV-u kreće treća sezona višestruko nagrađivane kriminalističke serije 'Crna lista' u kojoj se agentica FBI-a Elizabeth Keen upušta u bijeg sa zločinačkim genijem Raymondom Reddingtonom.

Dok nastoje biti korak ispred Lizinih bivših kolega, a ona ulazi u Redov svijet ološa i tajnih operacija, postavlja se pitanje hoće li i u ovoj sezoni zloglasni popis crnolistaša igrati glavnu ulogu u njihovu preživljavanju ili propasti.

U trećoj sezoni serije 'Crna lista' agentica FBI-a Elizabeth Keen u bijegu je sa zločinačkim genijem Raymondom Reddingtonom. Zamjenik direktora FBI-a Harold Cooper je pod istragom pa specijalnu FBI-evu jedinicu u lovu na Liz i Reda vodi agent Donald Ressler, i sam nesiguran u to u što vjeruje. Liz i Red opasniji su zajedno nego kad su bili razdvojeni jer Liz savršeno poznaje sve procedure FBI-a, a nitko nema tako široke resurse kao Red.

 

Dok se oni trude ostati korak ispred njezinih bivših kolega i Liz ulazi u Redov svijet ološa i tajnih operacija, pitanje je hoće li i u ovoj, trećoj sezoni zloglasni popis crnolistaša igrati glavnu ulogu u njihovu preživljavanju ili propasti? Liz je na nepredvidivu putovanju kojim otkriva samu sebe te se u tom procesu mijenja njezin život, ali i nedefiniran odnos s Tomom. Unatoč nekim spoznajama, ona još vjeruje da Red zna sve odgovore na njezina pitanja.

Seriju "Crna lista" pratite na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju