Doma TV prikazuje dvanaestu sezonu kriminalističke hit serije 'Navy CIS', koja prati skupinu specijalnih agenata pod vodstvom Leroyja Jethra Gibbsa u istragama različitih zločina povezanih s Mornaricom, od ubojstava i špijunaže do terorizma.

Vraća se već dobro uhodana ekipa specijalnih agenata koji se ne libe suočiti s najopasnijim zločincima i teroristima koji prijete sigurnosti Mornarici SAD-a, ali i američkih građana.

Specijalni agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) bivši je nadnarednik u Mornarici koji nadgleda i vodi ovu šaroliku ekipu boraca protiv zločina, koja uključuje oštroumnog agenta Anthonyja DiNozza (Michael Weatherly), agenta Timothyja McGeeja (Sean Murray) koji briljira u radu s računalima, vrckavu forenzičarku Abby Sciuto (Pauley Perrette), iskusnog patologa dr. Donalda Mallarda zvanog 'Ducky' i njegova štićenika, pomoćnika patologa Jimmyja Palmera.

Ekipi se u prošloj sezoni pridružila i agentica Eleanor Bishop (Emily Wickersham) koja se specijalizira za procjenu međunarodnih prijetnji. Njihove operacije još uvijek nadgleda direktor NCIS-a Leon Vance (Rocky Carroll).

U dvanaestoj sezoni, gledatelji će pratiti nove izazove koje očekuju Gibbsovu ekipu. Na samom početku sezone, Gibbs i McGee putuju u Rusiju kako bi sigurno otpratili kući NCIS-ova računalnog inženjera koji je povezan s povjerljivim informacijama, no njihova je misija ugrožena i prisiljeni su nestati s mreže dok ih lovi ruska plaćenička skupina.

U međuvremenu, tim u Washingtonu mahnito koristi sve resurse i kontakte među agencijama koje imaju kako bi locirali nestale članove svojega tima. Ducky i agentica Ellie Bishop putovat će u London kako bi istražili povezanost Duckyjeva prijatelja iz djetinjstva s njihovim novim slučajem, a tim će se baviti i istragom prevarantske humanitarne organizacije koja iskorištava ljude u potrazi za nestalim pripadnicima američke vojske.

Agent DiNozzo će se u sklopu istrage ubojstva vratiti na vojnu akademiju koju je pohađao kao tinejdžer, a cijela će se ekipa baviti napetim slučajem s terorističkom skupinom koja regrutira djecu preko interneta, u kojem će životi agenata biti dovedeni u veliku opasnost, u samoj završnici sezone!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju