Jedinstvena savjetodavna emisija ''Zdravlje na kvadrat'' donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekta življenja.

1. sezona, epizoda 163

 

Njezina sestra Ivana u Zdravlju na kvadrat mnoge je oduševila receptom za ukusan, a zdrav čokoladni brownie, a sada je njezin red da pokaže svoje kulinarske vještine! Marija Husar Rimac ne treba posebnu najavu. Ekipu na snimanju osvojila je ne samo izvrsnim slanim muffinima, nego prvenstveno svojom osobnošću.
Nakon što je mjesecima iz emisije u emisiju otkrivala recepte za zdrave i ukusne smoothije, rubrika oblači novo ruho i pretvara se u malu školu juha, namaza i umaka. Anja Alavanja Romac ponovno otkriva nutritivno bogatstvo zdravih namirnica koje će kombinirati u ove ukusne, a zdrave obroke.
Studeni se već godinama obilježava kao mjesec svjesnosti o dijabetesu – sve češćoj kroničnoj bolesti današnjice. Što može uzrokovati dijabetes, kako oboljeli s njime žive te zašto je ključna edukacija o ovoj bolesti, saznajte u ovotjednoj emisiji.
U zimskim mjesecima hladnoća i manjak danjeg svjetla ljude obično zadržavaju u njihovim toplim domovima. Sve je manje onih koji se tada bave nekom vrstom tjelovježbe. No, to nije dobro. Tjelesnu aktivnost važno je prakticirati tijekom cijele godine. Zašto je to važno, objasnit će magistra kineziologije Anđelina Solin.

Emisiju 'Zdravlje na kvadrat' pratite vikendom u popodnevnom terminu te u nedjelju na Doma TV-u! Nove epizode pogledajte u nedjelju u popodnevnom terminu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju