Drugi suprug Kelly LeBrock bio je glavni glumac u filmu

Odlučni Mason Storm (Steven Seagal) izuzetno je sposoban losanđeleski detektiv. Jedne večeri na kasetu snimi razgovor skupine kriminalaca i njihovog zagonetnog šefa koji zapovjedi nečije ubojstvo. Mason ne zna da su ga gangsteri vidjeli te da je njihov šef, ambiciozni mladi senator Vernon Trent, zapovjedio uklanjanje neželjenog svjedoka i njegove obitelji.

Nakon što svom šefu i prijatelju, poručniku Kevinu O'Malleyu, otkrije neke detalje o slučaju, odlazi kući k supruzi Feliciji i sinčiću Sonnyju. Te noći napadnu ga Trentovi plaćenici, ubiju Feliciju, njega teško rane, a Sonny uspije pobjeći. 

Sljedećih sedam godina Mason će provesti u dubokoj komi, a za njega se brine medicinska sestra Andy Stewart. Kad se Mason konačno probudi iz kome, vijest o neočekivanom događaju za vrat će mu opet navući Trentove ubojice. U borbi protiv senatora te potrazi za sinom i osvetom suprugina ubojstva, Masonu će pomoći odvažna Andy i u međuvremenu umirovljeni O'Malley. 

Medicinsku sestru u filmu je utjelovila Kelly Le Brock koja je u vriijeme snimanja filma bila u braku s glavnim glumcem Segalom. Budući da je bila na vrhuncu glumačke karijere, odlučila je uzeti kratku pauzu od snimanja, no upravo ju je suprug nagovorio da bude s njim u filmu. 

 

Film "Otporan na metke" pogledajte u nedjelju u večernjem terminu na DomaTV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju