Oni rješavaju slučajeve i bez čvrstih dokaza

Poznata televizijska postava zajedno s Kyrom Sedgwick u ulozi oštre detektivke Brende, u finalnoj sedmoj sezoni „Završnog udarca“ pokazat će svoje dosad neotkrivene talente za hvatanje kriminalaca koji vješto lažu pred policijom i dobro skrivaju sve dokaze. Odjel za teške zločine suočit će se s novim neviđenim slučajevima, poput ubojstva svećenika, kućne pomoćnice, zloglasnog seksualnog prijestupnika i doktora koji liječi gotovo sve vrste karcinoma.

U premijernoj prvoj epizodi, nakon brutalnog masakra koji uključuje poznatog repera, Brendin stručni istražiteljski tim upustit će se u duboko istraživanje, a u tijeku je i reorganizacija Odjela za teške zločine. Brenda će dobiti novog nadređenog, a Pope postaje privremeni šef. Promjene u karijeri dočekat će i druge kolege poznatog istraživačkog odjela, a njihovi rekordni poslovni uspjesi bit će od velikog značaja za napredovanje cijelog tima.

Provenza, očekivano, ponovno upada u nevolje, no ovoga puta sa sobom povlači i Flynna i Buzza, koji pokušavajući brzo zaraditi novac na jedan vrlo upitan način, otkriju da je došlo do smrti muškarca koji bi mogao biti povezan s njima. U privatnom životu, Brenda će doživjeti veliku tragediju u svojoj bližoj obitelji, no ni to ju neće spriječiti da svoj posao stavi na prvo mjesto i zanemari vlastite emocije.

U finalnim epizodama doći će do curenja informacija u odjelu, a Brenda će posljednjeg puta staviti svoju karijeru na kocku kako bi dokazala krivnju ubojice bez ikakvih čvrstih dokaza. Raydor otkriva kritičan propust u Brendinom odjelu, postavljajući je pred nemoguću dilemu između pravde i vlastitih interesa.

Svojom finalnom sezonom, koja kreće 28. kolovoza na Doma TV-u, popularna kriminalistička serija zadat će pravi „završni udarac“ na sve zamršene slučajeve i najteže policijske istrage do sada.

Napete minute „Završnog udarca“ ne propustite pratiti od 28. kolovoza na Doma TV-u

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju