Od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Doma TV ljubiteljima kriminalističkog žanra i rješavanja zločina donosi 'Završni udarac', intrigantnu kriminalističku hit-seriju i dobitnicu čak deset nagrada.

Nekonvencionalna osobnost, čvrst pristup i bogato iskustvo samo su neke od osobina televizijske detektivke i zamjenice načelnika, Brende Leigh Johnson, koju je utjelovila dobitnica Zlatnoga globusa Kyra Sedgwick u seriji 'Završni udarac'. Osim nagrade Zlatnog Globusa 2007. godine, Kyra je 2010. osvojila Emmy, a njezina karijera u TV serijama započela je kada je imala samo 16 godina. Uz Kyru, izvrsna glumačka postava višestruko je nominirana za Nagradu udruženja glumaca (SAG Award), a serija je osvojila čak 10 nagrada uz još 70 nominacija u raznim kategorijama. U prvoj glavnoj ulozi u dramskoj televizijskoj seriji, Sedgwick glumi detektivku obučenu u CIA-i koja svojim šarmom, duhovitošću i inteligencijom započinje novi život u Los Angelesu kao zamjenica glavnog detektiva.

Na svakom slučaju radi neumorno, zbog čega joj ponekad privatni život pada u drugi plan, no to ne znači da joj se ne može dogoditi romansa s jednim od agenata FBI-a, Fritzom Howardom (Jon Tenney). Uz njega, ekipu detektiva čine Will Pope (J. K. Simmons), David Gabriel (Corey Reynolds), Provenza (G. W. Bailey) i, Andy Flynn (Tony Denison).

Jedna od najgledanijih kriminalističkih serija u povijesti američke televizije 'Završni udarac' donosi napete priče rješavanja medijski istaknutih zločina. Policijska jedinica u Los Angelesu dobila je novu načelnicu Brendu Leigh Johnson, jednu od vodećih američkih istražiteljica, koja dolazi iz Atlante kako bi vodila Odjel za teška ubojstva u kojem dominiraju muškarci. Njezin autentičan pristup poslu i direktan stav uspješni su alati kojima dolazi do rješavanja svakog ubojstva, ali i razlozi zbog kojih joj je teško dobiti naklonost muškaraca iz svog tima. Osim sasvim novog i drugačijeg okruženja, Brenda nastoji prebroditi i svoje probleme iz prošlosti.

Seriju "Završni udarac" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju