Puni šarma i neodoljive kemije, Emma Stone i Ryan Gosling zbacili su s trona mnoge druge Hollywoodske filmske parove poput Julije Roberts i Richarda Gerea ili Toma Hanksa i Meg Ryan.

Filmska uspješnica 'La La Land' zapečatila je njihov status filmskog para naše generacije i iako je tek nakon ovog filma njihova kemija u potpunosi prepoznata, filmski duo radi zajedno već nekoliko godina. Zajedno su glumili na još dva filma 'Ta luda ljubav' i 'Gangsterski odred'.



Koliko je ovaj par neodoljivo zabavan i izvan seta te zašto zaslužuje titulu najdražeg para pogledajte u videu:



U 'Gangsterskom odredu' uz njih igraju još i oskarovac Sean Penn kao nemilosrdni mafijaški vođa Mickey Cohen i glavni kriminalac Los Angelesa te Josh Brolin kao narednik policije John O'Mara.



Godina je 1949. i Mickey Cohen stoji iza iza preprodaje droge, oružja i prostitucije u gradu. Nitko mu ne može ništa jer ima zaštitu korumpiranih policajaca i lokalnih moćnika, sve dok se potajno ne okupi mala skupina zaposlenika losanđeleske policije na čelu s narednicima Johnom O'Marom (Josh Brolin) i Jerryjem Wootersom (Ryan Gosling), kojima je glavni cilj uništiti Cohena.



Kako bi bio što sličniji stvarnom Mickeyju Cohenu, Sean Penn je svakog jutra prolazio trosatno šminkanje.

Na filmu se također pojavljuje i De'aundre Bonds u ulozi jednog od policajaca koji se obračunavaju s mafijom. Ovo je njegovo prvo pojavljivanje na filmu nakon više od deset godina. Naime, nekada mladi obećavajući glumac završio je u zatvoru zbog ubojstva.

Film 'Gangsterski odred' ne propustite pogledati ove subote u večernjem terminu na Doma TV-u! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju