Puni šarma i neodoljive kemije, Emma Stone i Ryan Gosling zbacili su s trona mnoge druge Hollywoodske filmske parove poput Julije Roberts i Richarda Gerea ili Toma Hanksa i Meg Ryan.

Filmska uspješnica 'La La Land' zapečatila je njihov status filmskog para naše generacije i iako je tek nakon ovog filma njihova kemija u potpunosi prepoznata, filmski duo radi zajedno već nekoliko godina. Zajedno su glumili na još dva filma 'Ta luda ljubav' i 'Gangsterski odred'.Koliko je ovaj par neodoljivo zabavan i izvan seta te zašto zaslužuje titulu najdražeg para pogledajte u videu:U 'Gangsterskom odredu' uz njih igraju još i oskarovac Sean Penn kao nemilosrdni mafijaški vođa Mickey Cohen i glavni kriminalac Los Angelesa te Josh Brolin kao narednik policije John O'Mara.Godina je 1949. i Mickey Cohen stoji iza iza preprodaje droge, oružja i prostitucije u gradu. Nitko mu ne može ništa jer ima zaštitu korumpiranih policajaca i lokalnih moćnika, sve dok se potajno ne okupi mala skupina zaposlenika losanđeleske policije na čelu s narednicima Johnom O'Marom (Josh Brolin) i Jerryjem Wootersom (Ryan Gosling), kojima je glavni cilj uništiti Cohena.Kako bi bio što sličniji stvarnom Mickeyju Cohenu, Sean Penn je svakog jutra prolazio trosatno šminkanje.

Na filmu se također pojavljuje i De'aundre Bonds u ulozi jednog od policajaca koji se obračunavaju s mafijom. Ovo je njegovo prvo pojavljivanje na filmu nakon više od deset godina. Naime, nekada mladi obećavajući glumac završio je u zatvoru zbog ubojstva.

Film 'Gangsterski odred' ne propustite pogledati ove subote u večernjem terminu na Doma TV-u! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju