Film koji će vas do kraja držati u neizvjesnosti...

Donosimo vam 10 zanimljivosti o jednom od holivudskih velikana Harissonu Fordu. Ovaj poznati glumac rođen je u Chicagu u kojem je i odrastao s majkom. Ford je završio filozofiju i engleski jezik na Sveušilištu u Wisconsinu. Prije nego li se Harisson Ford ‘bacio’ u glumačke vode bio je stolar, kasnije mu je to postao samo hobi.

Poznato je da je u 80-ima i 90-ima Ford bio jedan od najpoželjnijih muškaraca, to je prepoznao i People magazine koji ga je 1998. godine imenovao najzgodnijim muškarcem na svijetu. Ovaj holivudski velikan poznat je po mnogim ulogama pa tako i po ulozi u filmovima Star Warsa za koje nikada nije potpisao niti jedan ugovor. Harrison Ford se rijetko pojavljuje u medijima, vješto čuva svoju obitelj od javnosti. U svom posjedu ima veliki ranč u Jacksonu, posjeduje dozvolu za upravljanje helikopterom te je sudjelovao u mnogim pilotskim akcijama, također je i strastveni ljubitelj motora. 2001. godine Harisson Ford upisan je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najbogatiji glumac.

Ovog holivudskog velikana ne propustite pogledati u filmu Nedokazana krivnja u kojem Harrison Ford utjelovljuje Rustyja Sabicha, državnog tužitelja koji se zaljubi u lijepu kolegicu Carolyn Polhemus (Greta Scacchi) s kojom ima kratku izvanbračnu vezu. Nakon što je Carolyn pronađena silovana i ubijena, svi dokazi upućuju na njega. Naizgled beznadna pravna bitka za život započinje.

Napeti kriminalistički film "Nedokazana krivnja" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!