Film koji će vas do kraja držati u neizvjesnosti...

Donosimo vam 10 zanimljivosti o jednom od holivudskih velikana Harissonu Fordu. Ovaj poznati glumac rođen je u Chicagu u kojem je i odrastao s majkom. Ford je završio filozofiju i engleski jezik na Sveušilištu u Wisconsinu. Prije nego li se Harisson Ford ‘bacio’ u glumačke vode bio je stolar, kasnije mu je to postao samo hobi.

Poznato je da je u 80-ima i 90-ima Ford bio jedan od najpoželjnijih muškaraca, to je prepoznao i People magazine koji ga je 1998. godine imenovao najzgodnijim muškarcem na svijetu. Ovaj holivudski velikan poznat je po mnogim ulogama pa tako i po ulozi u filmovima Star Warsa za koje nikada nije potpisao niti jedan ugovor.

 

 

Harrison Ford se rijetko pojavljuje u medijima, vješto čuva svoju obitelj od javnosti. U svom posjedu ima veliki ranč u Jacksonu, posjeduje dozvolu za upravljanje helikopterom te je sudjelovao u mnogim pilotskim akcijama, također je i strastveni ljubitelj motora. 2001. godine Harisson Ford upisan je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najbogatiji glumac.

Ovog holivudskog velikana ne propustite pogledati u filmu "Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega" na Doma TV-u. Glasovitog arheologa i stručnjaka za okultno dr. Indianu Jones (Harrison Ford) angažirala je američka vlada da pronađe Zavjetni kovčeg za koji se vjeruje da i dalje sadrži Deset Božjih zapovijedi.

Film je dobio četiri Oscara i četverostruko nominiran za ovu prestižnu filmsku nagradu.

Uzbudljive scene filma "Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega" snimljene u Tunisu ne propustite pogledati ove nedjelje na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju