Horatio Cane i njegov tim ne prestaju oduševljavati svojom zapanjujućom sposobnošću za rješavanjem najzamršenijih zločina.

Doma TV od srijede, 19. lipnja donosi treću sezonu nagrađivane forenzičke serije 'CSI: Miami' u kojoj kultni detektiv Horatio Cane i njegov tim ne prestaju oduševljavati svojom zapanjujućom sposobnošću za rješavanjem najzamršenijih zločina. Treća sezona donosi pregršt novih misterioznih zločina koji će se iz epizode u epizodu predstavljati kao izazov briljantnom timu.

Treća sezona nagrađivane serije 'CSI: Miami' iz popularne franšize 'CSI' stiže na ekrane Doma TV-a. Gledatelje će novi slučajevi kultnog detektiva i njegova briljantna tima prikovati uz male ekrane, a uzbuđenja i napetosti ni u ovoj sezoni neće nedostajati.

Jedan od najupečatljivijih CSI detektiva, Horatio Cane u ovoj sezoni zajedno sa svojim timom neumorno radi na rješavanju najzamršenijih zločina. Detektiv Cane do počinitelja zločina dolazi zahvaljujući svojim instinktima koji ga rijetko iznevjere, a dodatnu potporu pružaju mu ostali članovi njegova tima koji čine Calleigh Duquesne, dvojezična ljepotica s američkog juga čija je specijalnost balistika; Tim Speedle, arogantan, ali šarmantan istražitelj koji je dobro povezan s ulicama; Eric Delko, stručnjak za dohvaćanje predmeta pod vodom koji u malom prstu ima cjelokupnu mrežu plovnih putova Floride i Alexx Woods, mrtvozornica s filozofijom što na umu - to na drumu.

U trećoj sezoni velika jahta zabije se u most u Miamiju. Kada dođu na uviđaj, članovi ekipe za očevid ustanove da je čovjek koji je vozio brod bio ubijen prije nesreće. Žrtvina supruga otkrije da su im oteli sina i da je njezin suprug tada išao predati otkupninu, dragulje u vrijednosti od tri milijuna dolara. Kada ekipa otkrije da su dragulji bili lažni, istraga će ih odvesti u neočekivanom smjeru. Ženska je osoba ubijena tijekom zabave na otoku pucnjem s broda. Uhićen je bivši robijaš koji se pokaže puno pametnijim no što se na prvi pogled činilo. Istragu dodatno zakomplicira činjenica da Horatio želi zaštititi glavnog svjedoka u istrazi - sina ubijene, tako što ne inzistira na njegovu svjedočenju. Ekipa za očevid mora naći ubojicu žene koju je netko gurnuo pod autobus.

Prvi osumnjičeni je žrtvin dečko Jay Seaver. Kada je ubijen i jedan od njegovih glavnih suparnika s posla, pojavi se sumnja da bi ubojica mogla biti Claudia, djevojka opsjednuta Jayem, koja bi mogla ubijati misleći da će mu tako udovoljiti. No kada Jay angažira odvjetnika za Claudiju, Horatio počne sumnjati da je on upleten mnogo više nego što ekipa misli. Skupina srednjoškolaca okupi se na jednodnevnom tečaju golfa, no kada svi odu kući, otkrije se tijelo ubijene srednjoškolke. Ekipu za očevid svi će tragovi voditi do kćeri ravnatelja škole, ali sumnjiv će biti i učitelj kemije, budući da će dokazi pokazati da je on bio u ljubavnoj vezi sa žrtvom.

 

Treću sezonu hvaljene kriminalističke serije 'CSI: Miami' pratite u popodnevnom terminu od srijede, 19. lipnja na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju