Tom Ellis je velški glumac, koji je najveću popularnost u svijetu stekao glumeći upravo glavnoga lika u seriji 'Lucifer'.

Tom Ellis je velški glumac, koji je postao poznat po ulozi Garyja Prestona u BBC-evoj humorističnoj seriji 'Miranda', a najveću je popularnost u svijetu stekao glumeći upravo glavnoga lika u seriji 'Lucifer'. Ellis je rođen u Cardiffu, a osim u prethodne dvije serije glumio je u seriji 'No Angels', popularnoj krimi drami 'Umorstva u Midsomeru' te u poznatoj TV fikciji 'Doctor Who'.

 

Svojedobno je postajala velika mogućnost otkazivanja serije 'Lucifer', što je glumcu teško palo. Ono što ga je nagnalo da učini sve u svojoj moći kako bi spasio seriju jest reakcija publiku na vijest o otkazivanju. Društvenim mrežama počela se masovno upotrebljavati oznaka #savelucifer.

Glumac je tada odlučio posjetiti MCM Comic Con u Londonu gdje je nemalo iznenadio svoje fanove kada je izvadio gitaru i zapjevao pjesmu 'Wicked game' legendarnog Chrisa Isaacka, a potom i jednu pjesmu Eda Sheerana.

 

Njegov mali nastup, i brzina kojom su fanovi proširili oznaku #savelucifer, spasili su seriju od otkazivanja. No, tada je i Ellisov pjevački talent zaintrigirao javnost. U seriji 'Lucifer', Ellis u nekoliko navrata pjeva, a kada ga upitaju zašto nikada nije radio na stvaranju pjevačke karijere, glumac odgovara „Nažalost, ja radim na karijeri profesionalnog glumca“ i dodaje kako bez obzira na sve, uživa snimati pjesme upravo za seriju 'Lucifer'.

Zašto publika toliko obožava "Lucifer"ne propustite doznati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju