Pogledajte kako danas izgleda!

Šarmantni glumac Nathan Fillion oduševio je publiku u seriji "Kućanice" u kojoj je utjelovio zgodnog doktora Adama Mayfaira. Sada imate priliku gledati ovog zavodnika u seriji "Castle" u kojoj pomaže u riješavanju slučajeva kao simpatični pisac Rick Castle.

Nathan je aktivan na Instagramu gdje često objavljuje zanimljive sadržaje za više od milijun svojih vjernih pratitelja. On se rijetko pojavljuje u medijima i vješto skriva svoj privatni žviot. Samozatajan i skroman, ovaj glumac ima pozamašan broj obožavatelj koji ga na Instagramu nazivaju najsmješnijim čovjekom glumačkog svijeta jer su mu objave dosta puta urnebesne i često su vezane za projekte na kojima trenutno radi. Nathan također zna i prozivati svoje kolege na Instagramu, ali i to čini na jedan simpatičan i humorističan način.

 

 

 

 

 

Rick Castle (Nathan Fillion) je jedan od najpoznatijih svjetskih autora kriminalističkih romana. Naoko ima sve: slavu, obožavatelje i žene, no nažalost proživljava krizu s pisanjem. Kada ga policija počne ispitivati o seriji ubojstva vezanih uz serijskog ubojicu koji ubija imitirajući slučajeve iz njegove knjige, Castle pronalazi inspiraciju u Kate Beckett (Stana Katić), pametnoj i zanimljivoj istražiteljici koja je fascinirana čudnim slučajevima. 

 Izvor: Instagram/ Nathan Fillion

 

Seriju "Castle" gledajte na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju