Blagdanski program na Doma TV-u!

Filmski program na Doma TV-u za blagdane bit će obogaćen s 20-ak naslova božićne i blagdanske tematike.

Blagdanska filmska idila započet će bajkovitom dramom 'Kraljević na dar' u kojoj obična djevojka Emma mašta o putovanjima i ne želi se zaručiti za svog dečka jer misli da je još prerano za to. Istodobno, negdje daleko živi kraljević koji se mora oženiti kraljevnom koju ne voli. Umjesto toga, tjedan dana prije vjenčanja, on odlazi iz dvorca i luta zemljom, a put ga nanese u Emmin kafić. Ususret blagdanima, božićno iščekivanje probudit će romantična komedija 'Božić na narudžbu' u kojoj arhitekt i božićni amater Steven zadužuje koordinatoricu za odmor Gretchen da u njegov dom donese prazničnu radost. Gretchenin stručni božićni duh okuplja Stevenovu obitelj, ali nije očekivao da će ih ona zbližiti. Nakon što se Gretchen ukaže kao sjajna prilika, ona i Steven moraju odlučiti što je doista važno u životu.

Badnjak na Doma TV-u slavit će se uz romantičnu komediju 'Moj slatki Božić' u kojoj dvije školske učiteljice postavljaju suparništvo na novu razinu, dok se natječu za osvajanje natjecanja u pečenju kolača i naklonosti lijepog samohranog oca. Badnjak će također biti idealna prilika za obiteljsko druženje uz film 'Sjeverni pol' u kojemu Dječak Kevin pokušava spasiti voljenu božićnu tradiciju tako što navodi svoju zaštitnički nastrojenu mamu Chelsea da ponovno otkrije čari ovog razdoblja.

Komedija 'Svaki Božić ima priču' na Badnjak će ispričati priču o televizijskoj voditeljici koja u eteru slučajno priznaje da mrzi Božić. No, kada odlazi u jedan mali grad kako bi snimila prilog koji bi joj popravio imidž, božićni duh počinje joj mijenjati život. Na badnju večer, gledatelje će uveseljavati romantična komedija 'Božić na Aljasci', u kojoj će se život poslovne žene neočekivano okrenuti naopačke kada od tetke naslijedi gostionicu na Aljasci, te komedija 'Vilenjak' koja je 2004. godine osvojila nagradu Golden Trailer i ASCAP te je nominirana za još sedam drugih nagrada, a govori o vilenjaku koji se ne može uklopiti u vilenjački svijet jer je tri puta veći od ostalih.

Božić na Doma TV-u također će biti ispunjen filmovima koji šire blagdanski duh, a prva na redu je romantična komedija 'Dvanaest božićnih darova' u kojoj umjetnica bez posla i bez novca pokreće posao davanja ideja za darove i kupovanja darova umjesto ljudi koji sami za to nemaju vremena. Gledatelji će za Božić uživati i u obiteljskom filmu 'Sjeverni pol: Otvoreno za Božić' u kojem poslovna žena Mackenzie Reed naslijedi tetino omiljeno svratište u Christmastimeu te ga odluči prodati, ali tada u njezin život uđu šarmantni majstor i dobronamjerne vilenjakinje i pomognu joj ponovno otkriti radost blagdana, a tu je i božićna komedija 'Božić vragolastog Dennisa' koja donosi nove avanture nestašnog dječaka.

Romantična komedija 'Božićno vjenčanje' ispričat će priču o planerici vjenčanja koja se vraća u svoj rodni grad i ujedini se sa starim plamenom iz djetinjstva, a kraj božićne večeri obilježit će komedija 'Badnjak u New Yorku' u kojoj nestanak struje zatoči šest različitih grupica njujorčana u liftovima na Badnjak, a oni shvate da im pomoći mogu samo smijeh, ljubav i malo božićne čarolije.

Vrijeme nakon Božića krasit će brojni filmski naslovi koji će blagdanski duh proširiti na sve gledatelje ispred malih ekrana, pa će se tako među njima naći romantične komedije 'Sve o Eveinom domjenku' i 'Božićna bajka' te božićna bajkovita drama 'Božić na kraljevski način'.

Blagdane provedite uz najbolje filmske naslove na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju