Lili započinje svoje prve korake prema odraslom svijetu

Na Doma TV dolaze nove epizode jedanaeste sezone njemačke medicinske drame "Gorski liječnik" koja prikazuje zgode i nezgode dr. Martina Grubera, koji se nakon više godina provedenih u inozemstvu vraća u rodno selo Ellmau u posjet svojoj obitelji. Planirani kratki posjet ubrzo se pretvori u potpuno novi početak kada Martin od starog gorskog liječnika, dr. Romana Melchingera, dozna da je Lili, 11-godišnja djevojčica koju je dotad smatrao nećakinjom, zapravo njegova kći.

U međuvremenu, dr. Gruber preuzima lokalnu ordinaciju te uz podršku svojeg mlađeg brata Hansa, brižne majke Elisabeth i dr. Melchingera okreće novu stranicu u životu i otkriva dio sebe s kojim prethodno nije bio upoznat. Uz novu ulogu oca u kojoj se iznenada našao, snažne osjećaje koje razvija prema prijateljici iz djetinjstva Susanne te brojne izazove s kojima se svakodnevno suočava spašavajući živote kao gorski liječnik, Martin shvaća da ima još mnogo toga za naučiti.

U jedanaestoj sezoni Lili započinje svoje prve korake prema odraslom svijetu pa se tako priprema i za vozački ispit zbog kojeg se njezin otac, dr. Gruber, dosta brine. Nailazeći na standardne trzavice u odnosu između djeteta koje odrasta i roditelja koji se zaštitnički drži prema istom, Lili i Martin primorani su redefinirati vlastiti odnos te zajedno pronaći zajednički jezik pun obostranog razumijevanja.

S druge strane, obiteljsku idilu narušit će neočekivani dolazak strica Ludwiga Grubera u Ellmau, koji se, suočen sa starošću i novom bolesti, iznenadno želi pomiriti s obitelji. I dok Martin i njegov brat Hans raspravljaju kako postupiti dalje i što učiniti s bolesnim stricom, Elisabeth ima drugačije planove na umu.

Stavljen između dvije vatre, Martin mora svoje obiteljske probleme odložiti sa strane kada se Ludwigova zdravstvena situacija naglo pogorša. Dolazak nove mlade obitelji iz Bjelorusije dodatno će zamrsiti živote stanovnika ovog malog planinskog naselja i stvoriti nove ljubavne interese.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju