Klingonci imaju novi izgled, negativci su kakve još niste vidjeli, a pozitivci srčaniji i hrabriji no ikad...

Kada posada Enterprisea bude pozvana da se vrati kući, otkrije da je nezaustavljiva sila straha unutar vlastitih redova razorila flotu i sve što ona predstavlja, ostavivši naš svijet u kriznom stanju.

Odlučan da podmiri osobne račune, kapetan Kirk povede lov u ratnu zonu kako bi zarobio oružje masovnog uništenja u liku jednog jedinog čovjeka.

Kad naši junaci ulete u epsku partiju šaha na život i smrt, ljubav dolazi na kušnju, prijateljstva se razaraju, a žrtvovanja će biti neophodna za dobrobit jedine obitelji koja je Kirku još preostala: njegove posade.

U filmu se pojavljuje legendarni Leonrd Nimoy, originalni Spock. Ovo je njegova posljednja uloga prije smrti u 83. godini života.Jedan od uvjeta za pojavljivanje na filmu ovog glumca bio je da na setu u svako trenutku ima sladoleda od kave pošto ga je Nimoy obožavao.

Lik Benedicta Cumberbatcha glumcu nije bio otkriven sve do tjedan dana prije snimanja. Predstavnik studija je od Los Angelesa do Londona, gdje se Benedict nalazio, putovao sa s lisicama privezanim scenarijem na ruci.Radnja filma odvija se u godini 2259. te je ovo jedan od rijetkih spektakularnih i često nepredvidljivih blockbustera. Režija, kinematografija i specijalni efekti inovativni su i jednom riječju briljantni. Ovome u prilog govori i činjenica da je film i nominiran za nagradu Oscar za specijalne efekte.

Klingonci imaju novi izgled, negativci su kakve još niste vidjeli, a pozitivci srčaniji i hrabriji no ikad. Očaravajuća avantura u godini 2259. vas čeka!

Film "Zvjezdane staze: U tami" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju