U dramatičnoj, napetoj i akcijom ispunjenoj trećoj sezoni, braća Scofield i Burrows vraćaju se iza rešetaka.

4. sezona, 14. epizoda - 15. srpnja

Dok T-Bag drži Gretcheninu obitelj kao taoce, približava mu se agent iz Kompanije, maskiran kao prodavač Biblije. Mahone se susreće s Langom i Wheelerom kako bi dogovorili sastanak s državnim odvjetnikom. Michael uspijeva oteti Scyllu od Selfa, ali zbog svoga zdravstvenog stanja izgubi svijest, a Kompanija ga uhvati i odvede. Lincoln se odluči pridružiti Kompaniji, a oni mu obećaju da će se brinuti o Michaelu, no zauzvrat im Lincoln mora isporučiti karticu.

4. sezona, 15. epizoda - 15. srpnja

I dok Lincoln sa Sucreom smišlja kako povratiti Scyllu, Self se planira sastati s kupcem koji planira ubiti njega i Gretchen. No prije toga, Lincoln i Sucre pronalaze Selfa i Gretchen te ih odvode u Kompaniju, ali ne pronalaze karticu. U međuvremenu, Michael je operiran, ima vizije te otkriva gdje se nalazi Scylla. Govori Sari da misli da je Scylla zapravo formula koja omogućava potpunu iskoristivost Sunčeve energije. Mahone uspijeva pobjeći Langu i Wheeleru.

4. sezona, 16. epizoda - 17. srpnja

Lincoln, Gretchen, Self i T-Bag putuju u Miami u potrazi za Scyllom. Mahone im se ubrzo pridružuje. Gretchen misli da je kupac iz Kompanije te odluči iznevjeriti tim kako bi se dočepala Scylle. U akciji je Gretchen ranjena, a Scylla ponovno svima izmakne iz ruke. U međuvremenu, Tabak otkriva Sari mjesto na kojem Kompanija drži Michaela. Uz pomoć Sare, Michael uspijeva pobjeći. Lincoln prima poziv od osobe koja je kupila Scyllu, ne znajući da je ta osoba njegova majka.

4. sezona, 17. epizoda - 18. srpnja

Christina Scofield pokuša izvršiti atentat na Generala auto-bombom, no on preživi napad. Lincoln sazna da mu je majka živa i uspije je kontaktirati. Ona ga moli da se povuče jer planira srušiti Kompaniju. U međuvremenu, Michael i Sara putuju u Miami. Primjećuju da ih se prati i pretpostave da su im agenti Kompanije za petama. Sakriju se u kamion, ali u njemu ostanu zatočeni.
Michael i Lincoln odluče se boriti za Scyllu dok Christina naručuje ubojstvo i kreće u realizaciju svog plana. Sara sazna neočekivane vijesti, T-bag napravi scenu u indijskoj ambasadi, a Pad Manova paranoja rezultira smrću.

4. sezona, 18. epizoda - 19. srpnja

Michael i Lincoln odluče se boriti za Scyllu dok Christina naručuje ubojstvo i kreće u realizaciju svog plana. Sara sazna neočekivane vijesti, T-bag napravi scenu u indijskoj ambasadi, a Pad Manova paranoja rezultira smrću.

Seriju 'Zakon braće' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju