Bloom i njezine prijateljice marljivo uče u školi, druže se na svojim omiljenim mjestima u čarobnom svijetu Magixu te sudjeluju u mnogim uzbudljivim pustolovinama.

7. sezona, epizoda 12 - 13 - 16. rujna

Krivolovci koji love sumatranske tigrove, pretvaraju se u strašna stvorenja koja mijenjaju oblik. Nakon što Winxice preuzmu stvar u svoje ruke, tigrovi su sigurni, a krivolovci se vraćaju u svoj ljudski oblik i obećavaju da više neće ponavljati svoje pogreške. Međutim, misija Winxica još nije završila...

Kako bi pronašli životinje s Vrhovnom moći, Brafilius je bačen u svijet Zenita. Tecna je čarobno povezana sa brzim i pametnim Flitterom , letećom Tehnovjevericom. Sada sve Winxice imaju vlastite Vilinske životinje, osim Bloom ...

7. sezona, epizoda 14 - 15 - 17. rujna

Misija u Kini bila je uspješna: zahvalljujući pomoći Meli-Li, Winxice su spasile pande od Jednoroga koji se neočekivano pretvorio u čudovište koje mijenja oblik. U međuvremenu, Bloom se čarobno spojila s Jednorogom i tako postala posljednja vila koja je dobila društvo Vilinske životinje.

Nakon harmoničnog i čarobnog spajanja s Winxicama, svih šest Vilinskih životinja otkrivaju da su upravo one čuvari Vrhovne moći. Svaka vila dobila je narukvicu Tynix koja im omogućava istraživanje Minisvijeta. Kalshara na Pyrosu napada Zmajeve jer je uvjerena da oni posjeduju Vrhovnu moć.

7. sezona, epizoda 16 - 17 - 18. rujna

Na Pyrosu, Vatreni vampir iscrpi snagu Zmajeva i na taj način dovede Dragocjene stijene Minisvijeta u opasnost. Na sreću, Bloom i njezin Jednorog Elas poraze zlo stvorenje i stvore harmoniju. Sada su Winxice napokon spremne za novo putovanje...

Putovanje u Rajsku uvalu predstavlja novi izazov: uvala je u opasnosti i Winxice se pretvaraju u Tynix vile kako bi istražile o čemu je riječ. Nakon što su porazile neprijatelje i spasile stvorenje po imenu Chloe, Winxice su okrivljene da su prouzročile problem!

7. sezona, epizoda 18 - 19 - 19. rujna

Winxice su saznale da je ekosustav koji Rajsku uvalu drži na životu poseban cvijet koji drži u ravnoteži dva Minisvijeta. Nakon što je novi Dragulj svjetlosti procvao, Winxice se pregrupiraju sa Specijalistima i spremne su za novu pustolovinu!

Winxice vraćaju skupinu lemura natrag u svoje prirodno stanište. Kalshara i Brafilius bacaju zlu čaroliju i područje s bananama pretvaraju u proždrljiva čudovišta! Koristeći svoje Kamenje sjećanja, Winxice preuzimaju nezagađene banane iz prošlosti i vraćaju stabla u prvobitno stanje.

7. sezona, epizoda 20 - 21 - 20. rujna

 Roxy je upozorila Winxice da u Dugin Minisvijet moraju doći sa svojim Vilinskim životinjama: zahvaljujući svojoj čarobnim moćima, Musa i Critty uspiju vratiti ravnotežu tog začaranog mjesta. Pojavljuje se stvorenje s duginim plaštom koje im otkriva tajnu...

Brafilius čarolijom pretvara Winxice u malene djevojčice. Kalshara pokušava oteti Vilinske životinje u Parku za spašavanje životinja, ali Winxice uspijevaju postići nadmoć i spriječiti zle namjere. Bloomov Jednorog vraća ih u prvobitno stanje.

Crtanu seriju 'Winx Club' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju