Veljača na Doma TV-u donosi atraktivne filmske naslove za sve ukuse.

 Napete akcije i trileri te dirljive drame obilježit će veljaču kao idealan mjesec za uživanje u filmovima. Eddie Murphy, Wesley Snipes, Kate Winslet, Clint Eastwood, Brad Pitt, Diane Kruger, Leonardo DiCaprio, Mel Gibson, Margot Robbie, Ryan Gosling, George Clooney i ostala poznata lica osigurat će najbolje televizijsko iskustvo na Doma TV-u.

U TV premijeri miniserije ‘Prijevremeni izbori’, Barry Fairbrother neočekivano umre u ranim četrdesetima, a gradić Pagford ostaje u šoku. Fairbrotherova smrt izazove krizu u gradskome vijeću i privatnim životima mnogih, uključujući tinejdžericu kojoj je pomagao. Prazno mjesto koje je Barry ostavio u vijeću ubrzo postaje katalizator najvećega rata koji je gradić ikad vidio. Tko će pobijediti na izborima ispunjenima strašću, dvoličnošću i neočekivanim otkrićima?

Obožavatelje trilera oduševit će ‘Otok Shutter’ u kojem briljantni Leonardo DiCaprio i Mark Ruffalo glume dva američka maršala, Edwarda i Chucka, koji putuju do umobolnice na otoku Shutter kako bi istražili bijeg pacijentice koja je tamo završila zbog utapanja vlastite djece. Edwardu se zbog zraka i okoline u kojoj se našao počinju priviđati razne neobične situacije o njegovoj ženi koja je stradala u požaru.

Još jedan vrhunski triler ‘Ucjena’, s Melom Gibsonom u glavnoj ulozi, unijet će dozu napetosti, a riječ je o remakeu filmskog hita iz 1956. godine. Nakon što mu otmu sina, tajkun će učiniti sve kako bi ga vratio te se odlučuje na drastičan korak. Njemu novac ništa ne znači, ali kad shvati da plaćanje otkupnine neće garantirati sigurnost sina, on se obraća medijima i izjavljuje da neće platiti otkupninu. Umjesto toga nudi milijun bilo kome tko mu može naći sina i uloviti osobe koje su ga otele.

Vikendi u veljači idealno su vrijeme za drame, a ‘Narednik James’ donosi potresan portret elitnih vojnika obučenih za najopasniji posao na svijetu – demontiranje bombi. Kada novi poručnik James preuzme pomno utreniranu ekipu demontera, on ih nemilice tjera u smrtonosne zadatke.

U drami ‘Whiskey Tango Foxtrot’ pogledajte što se dogodi kada Kim Barker, želeći više od života, prihvati zadatak reporterke u Afganistanu. Daleko od kuće i svoje zone komfora, sprijatelji se s novinarkom, pukovnikom i fotoreporterom kako bi se što bolje snašla u opasnom svijetu. Nalazeći se usred velike borbe s vanjskim svijetom, no i samom sobom, otkriva svoju pravu snagu riskirajući sve što ima kako bi pronašla veliku priču.

Drama ‘Tužna veza’ iskreno je i emocionalno svjedočenje koje prati Ryana Goslinga i Michelle Williams kao Deana i Cindy, bračni par koji provodi noć odvojeno od svoje kćeri pokušavajući tako spasiti posrnuli brak. Gosling i Williams u ovom se filmu prisjećaju romantičnih početaka veze prije šest godina, ali se suočavaju s boli koja nastaje kad ljubav izblijedi, a obećanja ostanu neispunjena.

Martovske ide’ naziv je još jedne drame s Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi koja će vas oduševiti. Gosling glumi Stephena Meyersa, vunderkinda i majstora svog zanata koji radi kao glasnogovornik u predsjedničkoj kampanji za guvernera Mikea Morrisa koji se u Ohiju bori za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke. Kada mu suparnički glasnogovornik ponudi posao u svom timu, Stephen zaboravi o svemu informirati svog šefa. Uskoro razotkriva prljave osobne tajne koje bi mogle ugroziti Morrisovu političku karijeru.

U drami ‘Vikend života’ samohrana majka Adele i njezin sin Henry ponude povesti ranjenog muškarca i postupno saznaju njegovu pravu priču te se snažno vežu za njega. Njemu je potrebna pomoć te ih uvjeri da ga povezu u svoju kuću, kasnije otkrivši kako je on odbjegli robijaš. Ipak, otkrije im svoje obiteljsko lice te događaji vikenda za Praznik rada obilježe svo troje do kraja života.

Poslastica koja je mnogima dobro poznata kao jedan od kultnih filmova je ‘Troja’ s glumačkom postavom koja će vas oboriti s nogu. Brad Pitt i Orlando Bloom oduševili su u priči o strasti između najpoznatijih ljubavnika u književnosti, trojanskog princa Parisa i spartanske kraljice Helene, zbog kojih počinje rat koji će uništiti jednu civilizaciju.

Veljača na Doma TV-u svakako je mjesec akcija i akcijskih komedija. Već dobro poznati ‘Policajac s Beverly Hillsa’ vraća se u drugom i trećem nastavku, a i ovog puta Eddie Murphy prikovat će vas uz ekran u ulozi omiljenog policajca koji na televiziji sazna da je njegovog prijatelja, zapovjednika policije na Beverly Hillsu, upucala visoka žena. ‘Ubojstvo u bijeloj kući’ akcija je u kojoj Wesley Snipes glumi detektiva koji je zadužen za riješavanje ubojstva mlade zaposlenice pronađene u Bijeloj kući. Kada preuzme slučaj shvati da je Tajna služba uzela sve dokaze kako bi provela vlastitu istragu. Frustrirani Regis sumnja na zataškavanje i zatraži pomoć agentice Tajne službe Nine Chance. U akcijskoj komediji ‘Gušter’ narednik Nick Pulovski i njegov partner dobili su zadatak da unište zločinačko carstvo njemačkog prijestupnika Stroma koji se bavi krađom luksuznih automobila i njihovim rastavljanjem. Tijekom jednog susreta sa Stromom i njegovim ljudima, koji ukradene automobile ukrcavaju u kamion, Nickov partner je ubijen. Iako se Pulovski trudi da zlikovce uhvati na autoputu, uspijevaju mu pobjeći.

Akcija ‘Najtraženiji’ donosi priču o marincu američkih vojnih snaga koji je lažno optužen za ubojstvo višeg časnika i nude mu posao u tajnom odredu ubojica. No stvari pođu po krivu i on uskoro postaje najtraženiji čovjek u Americi.

U napetom filmu ‘Samo pucaj’ tajanstveni gospodin Smith dan je započeo sasvim normalno. No dok je na stanici čekao svoj autobus, pored njega je protrčala trudnica koja je bježala od napasnika. Smith joj tada odluči pomoći te ubrzo mora biti asistent pri porodu njenog djeteta. Donna Quintano je prostitutka te sada i majka malenog djeteta. Ubrzo Smith saznaje kako je njeno tek rođeno dijete na meti ubojica koje predvodi zli Hertz.

Akcija 'Mamac' donosi priču o sitnom lopovu Alvinu Sandersu koji je ponovno uhićen nakon krađe škampa i završava u ćeliji s Johnom Jasterom, jednim od dvojice kradljivaca zlata. 'Zorro: Maskirani osvetnik' vraća se na ekrane kao maskirani mačevalac koji je poveo Meksikance protiv španjolske tiranije pod vodstvom nemilosrdnog Montera. No nakon što ga otkriju i uđu u njegovu kuću, ubiju njegovu ženu, a njega zatvore te mu otmu kćer Elenu. Dvadeset godina poslije, Don Diego de la Vega saznaje da se Montero vratio u Kaliforniju i da je njegova kći Elena odrasla misleći kako je Montereva kći. Užasnut tom idejom Don Diego bježi iz zatvora.


Uzbudljive filmske naslove u veljači ne propustite pratiti vikendom na programu Doma TV-a!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju