Zagarantirana zabava uz kultne crtiće: Štrumpfovi, Zekoslav mrkva, Tom i Jerry, Ptica trkačica od 16 svibnja, svakog popodneva od 15,45 do 18 sati na Doma TV-u.

Od ponedjeljka 16. svibnja, Doma TV donosi gledateljima popodneva za opuštanje i dobru zabavu: u razdoblju od 15:45 do 18 sati prikazivat će se kultni crtići: Štrumpfovi, Zekoslav Mrkva, Tom i Jerry, Ptica trkačica te Ninja ratnici!

Programski blok ovih kultnih animiranih serija od ponedjeljka do subote u poslijepodnevnim satima na Doma TV-u okupit će cijelu obitelj pred malim ekranima!


Omiljeni crtići, na kojima su odrasle brojne generacije, oduševit će najmlađe ali i starije te omogućiti zajedničke vesele trenutke i ugodno opuštanje nakon radnih i školskih obveza.

Osim crtića Doma TV u ležernom poslijepodnevu donosi i zabavni natjecateljski serijal - Ninja ratnici! U showu sudjeluju većinom amaterski sportaši iz Japana, ali i televizijska lica, pa čak i Olimpijcii iz SAD-a, Bugarske, Kine i Koreje koji se susreću s zanimljivim sportskim natjecanjima i igrama.

Provedite ugodno i bezbrižno vrijeme s vašim najmilijima uz kultne crtiće i Ninja ratnike! Veselo i opušteno poslijepodne je zagarantirano!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju