Premijerno od ponedjeljka, 11. siječnja na Doma TV-u!

Doma TV od ponedjeljka, 11. siječnja u jutarnjem terminu premijerno donosi dramsku seriju 'Velečasni Brown' koja uz obilje humora, suosjećanja i dramatičnih obrata donosi slučajeve zagonetnog svećenika koji na sebi svojstven način razotkriva istinu iza zločina.

Smještena u srce predivnog engleskog ladanja 1950-ih, serija 'Velečasni Brown' donosi Marka Williamsa u ulozi katoličkog svećenika vještog u rješavanju zločina. Utemeljena na pripovijetkama G. K. Chestertona, serija prati blagog svećenika koji rješava zločine u svojoj zajednici. Radi se o suštinski engleskom svijetu sa salonima u velikim ladanjskim kućama, velikim prostranstvima, društvenim domovima i tajnim vrtovima te seoskim sajmovima, željezničkim postajama i ruralnim župnim crkvama. Prepuna humora i suosjećanja, ali s neizbježnim dramatičnim obratima, ova serija ostaje vjerna šarmu svoga doba u pogledu likova i atmosfere uz suvremeni način pripovijedanja.

Svaka epizoda prati zagonetnog svećenika koji istražuje zločine na sebi svojstven način, vodeći se intuicijom i psihologijom. Velečasni Brown razotkriva istinu iza zločina promatrajući ljudske duše u kojima se kriju strasti, mračne tajne i skrivene želje. Godine ispovijedi župljana pružile su mu uznemirujući uvid u podrijetlo zla i način razmišljanja zločinačkog uma. Ali ove se priče ne bave osudom. Ocu Brownu važnije je spasiti dušu nego dovesti krivca pred lice pravde.

 

U prvoj sezoni velečasni Brown prima poziv na čajanku u povodu početka izgradnje novog crkvenog zvonika, a zabavu priređuje njegov prijatelj svećenik Bohun. Mirnu atmosferu će narušiti njegov drski brat Norman koji se pojavi na zabavi te većini gostiju pokvari raspoloženje. Nakon što je iza crkve pronađeno Normanovo tijelo, velečasni Brown će pokrenuti istragu te pokušati spriječiti da za zločin bude osuđena nedužna žena.

Seriju "Velečasni Brown" pratite od 11. siječnja u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju