Iznimno smiješna komedija s crtom realnosti

Mindy Kaling je poznata po svojim ulogama: Kelly Kapoor u seriji „The office“, Disgust animiranog filma „Izvrnuto obrnuto“ te ulozi u filmu „Oceanovih 8“. Mnogi nisu svjesni toga da se Kaling vrlo vješto snalazi u ulozi spisateljice. Osim što je bila jedna od spisateljica serije „The office“, Kaling piše tekst za film „Večer s Katherine“. Glavnu ulogu je namijenila glumici Emmi Thompson koja utjelovljuje lik voditeljice.

Kako je biti smiješna žena u Hollywoodu te do kojih prepreka se dolazi, pogledajte u prilogu Amazon Studios:



Emma Thompson glumi Katherine Newbury, legendarnu voditeljicu kasnonoćnog talk showa, čiji se svijet okreće naglavačke kada zaposli novu spisateljicu koju utjelovljuje Mindy Kaling. Iako inicijalno zaposlena kako bi smanjila zabrinutost glede manjka različitosti na radnom mjestu, Kaling pronalazi način da priraste srcu svima na setu. Ova odluka za rezultat ima neočekivano urnebesne posljedice, jer dvije žene razdvojene kulturom i generacijom na kraju ujedini ljubav prema šaljivoj televizijskoj špici.


Film " Večer s Katherine" ne propustite pratiti u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u! Više filmskih naslova potražite na domatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju