Michael Douglas u braku je s Catherinom Zeta-Jones od 2000. godine

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones upoznali su se u kolovozu 1998. godine na festivalu američkog filma u Francuskoj pod nazivom "Deauville Film Festival". Oboje su sudjelovali zbog angažmana u filmskoj industriji - on kao član žirija, ona kao uzvanica. Od tog su se susreta nastavili viđati i započeli vezu.

Glumac je još bio u braku s bivšom ženom Diandrom Luker kad se zaljubio u mladu glumicu. Prvo su dijete dobili 2000. kad su se i vjenčali, a drugo tri godine nakon. Supružnici su rođeni na isti datum (25. rujna) s 25 godina razmaka.

Zli jezici govorili su kako njihova veza neće uspjeti, no evo ih 23 godine nakon, uz jedan prekid u međuvremenu, ludo zaljubljeni. Dokazali su da godine nisu bitne te da se protiv ljubavi ne može reći ni riječ.

 

 


Upravo je filmski naslov "Ne reci ni riječ" jedan od brojnih u Douglasovom bogatom opusu. U ovom filmu iz 2001. utjelovljuje uglednog psihijatra Nathana Conrada čija je pacijentica žena imena Elizabeth koja boluje od posttraumatskog stresnog poremećaja i koja nosi dragocjenu tajnu sa sobom.

Grupa lopova ukrade rijetki dragulj, ali tijekom krađe dvojica prevare šefa bande, Patricka (Sean Bean), i otmu mu dragocjeni kamen. Deset godina kasnije, uglednog psihijatra Nathana Conrada (Michael Douglas) pozovu da pregleda poremećenu mladu ženu po imenu Elisabeth (Brittany Murphy). Patrick istog trenutka otme Nathanovu kćer i prisili ga da pod svaku cijenu od Elisabeth sazna tajni broj koji će Patricka odvesti do dragocjenog kamena kojim je opsjednut.

 

Film "Ne reci ni riječ" ne propustite pogledati ove subote u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju