Čovjek i njegov stroj borit će se protiv prirode i najopasnije ledene ceste na svijetu, a preživjet će samo snažni i sretni.

'Kraljevi leda' u trećoj sezoni kreću u Aljasku — 400 kilometara sjeverno od arktičkoga kruga — gdje će se skupina elitnih vozača kamiona suočiti sa svojim dotad najpogibeljnijim putovanjem! S obzirom na to da imaju manje od tri mjeseca za dostavu ključnih zaliha do naftnih kampova aljaškoga Sjevernog obronka, vozači se forsiraju do krajnjih granica.

Te su ledene ceste drukčijega soja: vozači kamiona suočit će se s putovanjima dužim od 650 kilometara, ispunjenima uznemiravajuće opasnim strmim planinskim ledom, smrznutom tundrom i opasnim ledenim cestama Arktičkog oceana.Čovjek i njegov stroj borit će se protiv prirode i najopasnije ledene ceste na svijetu, a preživjet će samo snažni i sretni.

Stotine darovitih vozača kamiona izgubile su život pokušavajući proći tom rutom, na kojoj čovjek nikad ne zna što ga čeka iza zavoja — od neočekivanoga vremena, preko opasnih snježnih mećava, do varljiva terena.Legende ’Kraljeva leda’ Hugh Rowland poznat kao Polarni Medvjed i Alex Debogorski vraćaju se ove sezone kako bi prkosili smrti na dosad najopasnijoj cesti. Litice od 30 metara, oštri zavoji, lavine i temperature od -50 °C samo su neki od izazova koji ih čekaju.

A ovdje u Aljasci, Hugha i Alexa više nitko ne smatra kraljevima ceste. Njihovi kolege iz tvrtke Carlile Transportation, među kojima su veteran George Spears, kralj Haul Roada, i neustrašivi Jack Jesse, znaju kako je to prevoziti sve od divovskih tereta građevinskog materijala do divovskih bušilica preko najsmrtonosnijeg ledenog prolaza u Sjevernoj Americi, a upravo oni žele pokazati Hughu i Alexu kako se vozi u Aljaski.

Treću sezonu reality serije 'Kraljevi leda' pratite od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju