Treća sezona serije 'Castle' donosi niz zanimljivih slučajeva i neočekivanih istraga

Treća sezona popularne kriminalističke serije započinje uhićenjem Castlea. Osim Castlea, u nevolje upada i Beckettica.

Osim što tragaju za ubojicom vidovnjakinjom i trostrukim ubojicom, ovu sezonu obogatit će nove uloge kao Natalie Rhodes (Laura Prepon) koja glumi agenticu za spajanje parova iz visoke klase kako bi pomogla u istrazi. Tijekom svog „istraživanja za potrebe lika“ Natalie će otići u krajnost te na odobravanje Castlea i negodovanje Beckettice postati ista Beckettica.

Castle će se boriti s osjećajima prema bivšoj supruzi Gini, a Ryan će tražiti najbolji način da zaprosi Jenny. Nakon što će detektiv koji je istraživao ubojstvo Beckettičine majke biti ubijen pred očima detektivke Beckett, njezine stare rane o majčinoj smrti opet će se otvoriti.
 

Redateljsko-scenaristička ekipa odlučila se za veliko finale treće sezone. Ubojica koji zna mnoge detalje ubojstva Beckettičine majke pobjeći će kada ga odvedu na sud, a Castle i Beckettica će ga morati naći. Otkrit će bitne tajne vezane za prošlost kapetana Montgomeryja, koji će, prije nego što će se suočiti s ubojicama, ostaviti Beckettici tragove. On je ubijen i njegov sprovod obilježava neočekivani događaj. Naime, u toj posljednjoj epizodi treće sezone, jednog od ključnih likova serije će ustrijeliti.

Treću sezonu serije 'Castle' pratite na Domi TV. 






 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju