Ovog studenog Doma TV donosi brojne filmske poslastice koje će gledatelje prikovati uz male ekrane. Vrhunski filmski naslovi prikazivat će se tijekom cijelog studenog, a uzbudljivo filmsko iskustvo za sve gledatelje svakako je zagarantirano.

Uzbudljiva mini serija 'Barbarosa' vodi gledatelje u mračne dubine Europe u 12. stoljeću, kada car Svetog rimskog carstva Barbarossa širi svoje carstvo diljem kontinenta. Napredovanjem njegove vojske koja pljačka i pustoši sve pred sobom, zemljom se širi kaos. Budući da Barbarossin teror ne jenjava, ponosni vitez odluči se zauzeti za svoj narod, započevši tako krvave sukobe između carske vojske i legendarne Družine smrti. 



Avantura 'U srcu mora' s Benjaminom Walkerom i Chrisom Hemsworthom je spektakularna ekranizacija misije kitolovca prema kojoj je nastao roman Moby Dick, a smještena je u 1820. godinu. U centru zbivanja je brod Essex i njegova posada koja je krenula u potragu za velikim bijelim kitom. Pustolovine ovoga broda prvi puta iznosi jedini preživjeli s puta te ih govori mladome piscu četrdeset godina kasnije. Avanturistički uzbudljivi film 'Ninja kornjače' s Megan Fox i Noelom Fisherom donosi uzbuljivu priču o budućnosti koja se čini tmurnom, sve dok iz dubina kanalizacije ne izađu posebni superjunaci: četiri tinejdžerske ninžda kornjače. Zajedno s neustrašivom reporterkom April O'Neil i kamermanom mudrijašem Vernom Fenwickom, njih će četvorica krenuti u misiju spašavanja New Yorka od zlog Shreddera.



Akcijski film 'Na vatrenoj liniji' s Clintom Eastwoodom i Johnom Malkovichem je nominiran za Oscara u tri kategoriji za najboljeg sporednog glumca, najbolju montažu i scenarij. Film je osvojio nagradu ASCAP 1994. godine, a donosi priču o psihopatu Mitchu koji vreba na novog predsjednika. Mitch je proveo mnoge sate proučavajući psihu Franka Horrigana te ga izaziva pričajući mu o svojim planovima da izvrši atentat na predsjednika. Akcijski film 'Krvna slika' temelji se na romanu Michaela Connellyja. Film je osvojio nagradu Venecijanskog filmskog festivala, a u njemu Clinta Eastwooda gledamo kao umirovljenog agenta FBI-a Terryja McCaleba koji ima zadatak istražiti ubojstvo žene koja je donirala svoje srce, a koje je potom presađeno upravo njemu. McCaleb uskoro posumnja na serijskog ubojicu kojeg je pratio godinama, još dok je radio u FBI-u. 



‘Elitni ubojice’ pričaju priču o Johnu Leeju, koji je plaćeni ubojica koji radi za šefa kineske mafije Terencea Weija. John mora slušati gospodina Weija i dosad je činio sve što mu je bilo naređeno. Kada mu gospodin Wei zada novi zadatak u kojem mora ubiti sina policijskog detektiva, John ne uspijeva.



Doma TV svojim gledateljima donosi i uzbudljive trilere – 'Sakupljač kostiju' u kojem bivši forenzički stručnjak i jedna policajka zajedničkim snagama moraju zaustaviti ubilački pohod serijskog ubojice, a ‘Smrt u dubini’ vodi gledatelje u rane osamdesete kada počinje norveški naftni procvat. U Sjevernome moru otkrivene su ogromne zalihe nafte i plina, a vlasti njihov dovod planiraju kroz cjevovod na dubini od 500 metara. Petter, profesionalni ronilac, opsjednut je dosezanjem dna Norveškog mora, opasan zadatak, ne znajući više tko drži konce u rukama. Postupno shvaća da je duboko zaglibio i da mu je život na kocki. Rađen prema istinitoj priči, film ‘Zodijak’ donosi priču o potjeri za serijskim ubojicom u San Franciscu. Malo kriminalnih slučajeva su intrigirajući kao Zodijakov. Bizarni ubojica sa kapuljačom provocira policiju sa mnoštvom pisama koja sadrže šifrirane poruke. Film donosi priču o hladnokrvnom, zloglasnom ubojici koji je terorizirao grad u kasnim šezdesetima, a producenti su zaposlili privatne istražitelje da nađe preživjele žrtve Zodijaka-



Drama ‘Potraga za srećom’ s Willom i Jadenom Smithom je film inspiriran istinitom pričom. Chris Gardner koji je doživio financijski slom stvarna je osoba, a njegova je životna priča postala poznata nakon što je o svojim iskustvima sa siromaštvom progovorio u javnosti. Film je nominiran za Oscara 2007. godine, a osvojio ukupno deset nagrada među kojim su ASCAP, Image i MTV Movie. Drama ‘Slučajna avantura’ s Harrisonom Fordom I Kristin Scott Thomas donosi priču o Dutchu Van Den Broecku, detektivu u policiji u Washingtonu koji upozna kongresnicu Kay Chandler kad njegova supruga i njezin suprug poginu u avionskoj nesreći. Tragedija postaje još veća kad istraga otkrije u kakvoj su vezi bili poginuli.



Gledatelji kanala Doma TV uživat će ovog studenog u komedijama 'Pink Panther' i 'Pink Panther 2' u kojem su uloge ostvarili Steve Martin i Jean Reno, a glavni je junak filma dobro poznati inspektor Jacques Clouseau. On je francuski detektiv koji je veoma nespretan, no na kraju mu pođe za rukom loviti lopove. Kako bi riješio dug prema mafijašu Billyju Walkeru, bivši ugostitelj Beck u akcijskoj komediji 'Dobrodošli u džunglu' mora otići u Brazil te pronaći Billyjeva neodgovornog sina Travisa. Beck mora postati stručnjaka za pronalaženje nestalih ljudi, a u Amazoni mu to nikako neće biti lak posao.




Vrhunski filmski program u studenom svojim vjernim gledateljima donosi Doma TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju