Poznata glumica Anna Faris i dobitnica Emmyja Allison Janney vraćaju se u drugoj sezoni urnebesne serije 'Mamica'!

Ova humoristična serija prati život majke i kćeri Bonnie (Janney) i Christy (Faris) koje zajedno nastoje prebroditi posljedice upitnih odluka iz prošlosti i izgraditi što bolji život za Christynu djecu Violet (Sadie Calvano) i Roscoea (Blake Garrett).I Christy i Bonnie liječene su alkoholičarke, a jedna drugu izluđuju klasičnim obiteljskim prepirkama koje nerijetko nastaju kada Bonnie krene s pasivno agresivnim prisjećanjima na Christyne pogreške iz prošlosti.

U nastojanjima da učine svoj novi početak što manje disfunkcionalnim, njihov krug obitelji i prijatelja često će nenamjerno odmoći situaciji.

Među njima su Violetin neiskusni dečko Luke (Spencer Daniels), Christyn oženjeni šef i bivši ljubavnik Gabriel (Nate Corddry), glavni kuhar otmjenog restorana u kojem je Christy zaposlena Rudy (French Stewart), njezina trijezna prijateljica Marjorie (Mimi Kennedy) i njezin odavno otuđeni otac Alvin (Kevin Pollak).

Na početku druge sezone, Bonnie će biti bijesna na jednu Christynu odluku koja će se loše odraziti na njihovu životnu situaciju.

Kao posljedica, njihova mala obitelj praktički će se naći na cesti i bez krova nad glavom. Bonnie će se truditi pomiriti Christy i Alvina, a majka i kći bit će šokirane kada se ponovno susretnu s prijateljicom koja je provela neko vrijeme u zatvoru.

Bonnie će se suočiti s posebno velikim izazovom koji će ugroziti njezinu trijeznost.

Glumica Allison Janney za svoju je ulogu u 'Mamici' dvije godine zaredom nagrađena prestižnim Emmyjem, a zaradila je i nominaciju za Zlatni globus.
 

Drugu sezonu popularne i urnebesne humoristične serije 'Mamica' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju