Seriju pratite na Doma TV-u!

DANA DELANY
dr. Megan Hunt

Dana Delany diplomirala je na Wesleyan Universityju, zatim je napustila rodni Stamford u Connecticutu i otišla u New York brusiti vještine u dnevnome televizijskom programu i kazalištu. Glumila je na Broadwayu, a zatim se preselila u Los Angeles. Ostavila je traga kao vojna medicinska sestra Colleen McMurphy u hvaljenoj seriji "Kineska plaža", za koju je dobila dvije nagrade Emmy. Zadnje tri sezone utjelovila je Katherine Mayfair u hit-seriji "Kućanice".
Delany se pojavila u brojnim filmovima, uključujući "Legendarni Tombstone", "Podstanarka", "Tihi spavač", "Mjesec iza Paradora" i "Almost You". Na televiziji je Delany dovršila dvodjelnu epizodu u seriji "Castle". Od ostalih televizijskih uloga tu su "Presidio Med", "Pasadena" i "Dani straha" s Timothyjem Huttonom. Delany je producirala i glumila u telefilmu "Konačni izazov", utemeljen na romanu njujorške tužiteljice za seksualne zločine Linde Fairstein. Od 1996. Delany daje glas Lois Lane u WB-ovim animiranim serijama "Superman", "The Batman/Superman Adventures", "Liga pravednika" i, u skorije vrijeme, "Batman".

JERI RYAN
dr. Kate Murphey

Jeri Ryan počela je glumačku karijeru gostujućim ulogama u hit-televizijskim serijama kao što su "Melrose Place", "Matlock", "The Sentinel" te stalnom ulogom u seriji "Dark Skies". Proslavila se kad je dobila ulogu borga Sedma od Devet, oslobođenog od kolektiva u znanstvenofantastičnoj seriji "Zvjezdane staze: Voyager". Ryan se poslije pridružila glumačkoj ekipi serije "Školske tajne" kao Ronnie Cooke, što je uloga koju je producent serije David E. Kelley napisao baš za nju. Također je imala ponavljajuću ulogu kao Charlotte Morgan u seriji "O. C.", a gostujuću ulogu u seriji "Bostonsko pravo". Ryanine filmske uloge uključuju "K vragu i ljubav" te "Dracula 2000" s Gerardom Butlerom.

GEOFFREY AREND
dr. Elliot Gross

Geoffrey Arend rođen je i odrastao u New Yorku, a glumiti je počeo u veoma mladoj dobi. Diplomirao je na njujorškoj LaGuardia High School of Music and Art & the Performing Arts 1996., a zatim studirao kazalište i glumu na Carnegie Mellonu, Tisch School of the Arts na NYU-u i prestižnoj Royal Academy of Dramatic Art (RADA) u Londonu. Arend je u svojoj prvoj filmskoj ulozi glumio studenta kojega uhvate zbog droge u kultnoj komediji iz 2001. "Super murjaci", a nakon te prekretničke uloge stalno je radio na televiziji, u kazalištu i na filmu. Nedavno je završio snimanje zadnjega projekta M. Night Shyamalana za Universal Pictures "The Night Chronicles: Devil". Drugi filmovi u kojima je glumio uključuju "(500) Dana ljubavi" s Josephom Gordon-Levittom i Zooey Deschanel, "American Carol", "Garden State" i "Specijalci".

WINDELL D. MIDDLEBROOKS
dr. Curtis Brumfield

"Tijelo je dokaz" predstavlja prvu redovitu ulogu Windella Middlebrooksa u nekoj seriji, ali on je već jedno od najprepoznatljivijih lica na televiziji gdje portretira genijalnog i voljenog dostavljača piva Miller High Life u njihovim reklamama. Rođen je i odrastao u Ft. Worthu u Teksasu i utjelovljuje duh vrijednoga običnoga čovjeka – inspiracija za uloge su mu njegov djed i ujaci, njegovi životni uzori.
Ovaj je klasično obrazovani glumac trenutačno fokusiran na svoju glumačku karijeru. Prije serije "Tijelo je dokaz" Middlebrooks je imao ponavljajuće uloge u brojnim televizijskim serijama, uključujući "Stažiste", "Uvijek je sunčano u Philadelphiji", "Suite Life on Deck" i "Weekends at the D. L.". Također je ostvario gostujuće uloge u serijama kao što su "Svita" i "Parks & Recreation".

MARK VALLEY
detektiv Tommy Sullivan

Mark Valley vojni veteran i diplomac West Pointa kojega smo gledali u nizu raznovrsnih uloga u suradnji s nekim od najkultnijih scenarista i producenata. Igrao je Brada Chasea u hvaljenoj seriji "Bostonsko pravo" te je za tu ulogu tri godine zaredom bio nominiran za nagradu SAG za najbolju izvedbu glumačkog ansambla u humorističnoj seriji. Valley je također glumio u dramskoj seriji J. J.-a Abramsa "Na rubu" te seriji "Živa meta". Na televiziji smo ga gledali i u serijama "Pasadena", "Hitna služba", "Once and Again" te "Keen Eddie". Na velikim je ekranima Valley glumio u filmu "Zero Dark Thirty" s Jessicom Chastain i Joelom Edgertonom te u filmu "Oteta" redatelja Simona Westa s Nicolasom Cageom i Malin Ackerman.

 

Seriju "Tijelo je dokaz" pratite  na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju