Saznajte detalje o nezaboravnom trileru!

Napeti psihološki triler "Staklena kuća", u glavnim ulogama donose Leelee Sobieski, Trevor Morgan, Stellan Skarsgård i Erin Glass. Velika je zanimljivost da je Leelee Sobieski, tada osamnaestogodišnja glumica u usponu, za ulogu u ovom filmu bila plaćena vrtoglavih milijun dolara.

Kada roditelji Ruby Baker (Leelee Sobieski) poginu u prometnoj nesreći, ona i njezin brat Rhett (Trevor Morgan) moraju otputovati u Malibu i preseliti se u kuću Terrencea (Stellan Skarsgård) i Erin Glass (Diane Lane), svojih bivših susjeda. Isprva su Ruby i Rhett sretni i zadovoljni.

 

 

Ruby nalazi nove prijatelje u školi, a Rhett dobiva toliko novih igrica i igračaka da ne zna što bi sa svima njima. Ruba je isto zasipana raznim darovima, no međutim, stvari se počinju mijenjati. Ruby od obiteljskog odvjetnika saznaje da su njoj i Rhettu roditelji ostavili četiri milijuna dolara te ih tako napravili bogatim nasljednicima.

 

Odjednom Ruby shvaća da nešto nije u redu te primjećuje da se Terry i Erin čudno ponašaju. Ruby tada počinje sumnjati u svoje nove skrbnike, a tada i otkriva zastrašujuću informaciju. Terrence nije tako dobar i nevin, kako se prikazuje, a sada se Ruby mora brinuti i za svoj život.

Psihološki triler 'Staklena kuća' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju