Okusit će čari očinstva, ali i biti žrtva atentata

U nastavcima koji slijede policijski pas Rex doživjet će mnoge važne trenutke. Dobit će tešku bitku za svoj život, a morat će i paziti na maleno štene i tako se uvjeriti u sve draži očinstva. Nepoznati snajperist će pucati u Marca (Alexander Pschill) i Rexa, za vrijeme njihovog trčanja obalom Dunava u Beču. I dok će Marc proći samo s lakšim ozljedama, Rex će se morati boriti za život.

Nakon oporavka Marc će uložiti sve svoje naporne da riješi ovaj slučaj. Temeljna istraga će ga odvesti u podzemlje, a doći će i do traga koji će jasno dati do znanja da je meta snajperista bio zapravo samo Rex. Rex i njegov kriminalistički tim susrest će se s brojnim novim zločinima kojih izgleda da ima sve više u njihovoj okolici. Zločin u staračkom domu, nestanak mladog zaljubljenog para te sumnjiva smrt uzrokovana vitaminskom pilulom, samo su neki izazovi koji će se naći pred Rexom. Tijekom jedne istrage Rex će na jednom gradilištu naći napušteno dražesno štene pinča. Rex će morati nekako uskladiti policijske obveze s onim očinskim.

Ova kriminalistička serija je zbog svoje iznimne popularnosti te popularnosti glavnog protagonista, psa Rexa, doživjela čak dvanaest sezona. Od 2007.godine serija je producirana u Italiji, gdje je također doživjela veliku popularnost. Radnja serije smještena je u Beču, a Rex i dalje je omiljeni član kriminalističkog odjela, koji sve zadivljuje svojom inteligencijom i sposobnošću. Za ulogu psa Rexa izmjenjivalo se nekoliko pasa. Do 2000. godine Rexa je glumio pas Reginald von Ravenhorst, kojeg je zamijenio Rhett Butler, a u najnovijem izdanju iz 2008. glumi ga američki pas Henry.

Kriminalističku seriju 'Inspektor Rex' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju