Osim u glumi, okušao se u bodybuildingu i politici...

Legendarni Arnold Schwarzenegger od rane se mladosti bavio fitnessom i bodybuildingom, a iz Graza je u Sjedinjene Američke Države doselio s 20 dolara u džepu i bez znanja engleskog jezika.

Kao bodybuilder Schwarzenegger je izgradio zavidnu karijeru osvojivši pet titula "Mr. Universe" i sedam titula "Mr. Olympia" te je bio proglašen za estetski najproporcijonalnijeg čovjeka na svijetu.

Dominirao je bodybuilding scenom gotovo čitavo desetljeće i zaradio titulu "Austrijski hrast". Osim u bodybuildingu, postigao je brojne druge uspjehe. Godine 1979. diplomirao je međunarodni marketing i poslovni menadžment na Sveučilištu u Wisconsinu. Od 2003. do 2011. obnašao je dužnost guvernera američke savezne države Kalifornije i, naravno, ostvario se kao jedan od najpopularnijih filmskih glumaca.

Ova akcijska legenda aktivna je i na Instagramu, profil mu vrvi zabavnim videima i urnebesnim fotografijama. 

 

 

Izvor: Instagram/ Arnold Schwarzenegger

Sjajnog glumca ne propustite pogledati u filmu "Brisač" u kojem glazbena zvijezda Lee Cullen (Vanessa Williams) slučajno naleti na dilere oružjem. Istog trena život kakav je prije imala postaje prošlost.

U njezin život tada ulazi John Kruger (Arnold Schwarzenegger), jedini čovjek koji ju može zaštititi od ljudi koji joj prijete ne bi li je ušutkali da ih ne izda. Da bi osigurao njezinu budućnost, Kruger mora "očistiti" njezinu prošlost, sve dok i sam ne postane nova meta.

 

Napeti akcijski film "Brisač" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju