Druga sezona paklene serije za pakleno proljeće.

Kako mu je dozlogrdio život gospodara pakla, Lucifer Morningstar (glavni glumac Tom Ellis) napustio je svoje prijestolje i povukao se u Grad Anđela, gdje je udružio snage s detektivkom Chloe Decker (glavna glumica Lauren German) kako bi zajedno hvatali zločince.

Šarmantan, karizmatičan i vraški zgodan, Lucifer ima sposobnost manipuliranja ljudima, navodeći ih da priznaju svoje najdublje i najmračnije tajne. Upravo to pomaže Chloe da uspostavlja pravdu. Međutim, Lucifer ubrzo otkriva kako ga Chloe čini ranjivim.

U premijeri druge sezone, Luciferovu pozornost odvraća majčin bijeg iz pakla dok s Chloe istražuje ubojstvo stand-in glumice. U međuvremenu, nova forenzičarka Ella stavlja na kušnju Chloeinu vjeru u Lucifera. Uz to, Amenadiel se nada da će ukrotiti Luciferovu divlju stranu dok se obojica nose s Mazeinom odsutnošću.

 Zatim, kada se Luciferova majka Charlotte pojavi na mjestu strahovitog ubojstva i tvrdi da je nevina, Lucifer oklijeva vjerovati u njezinu priču. Budući da je ne želi ostaviti samu, naređuje Maze da je dadilja, bez mučenja, a on se usredotočuje na slučaj s Chloe.

Epizode napete serije 'Lucifer' ne propustite pratiti vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju