Intrigantne priče policijskih službenika i doktora

 Njemačka kriminalistička serija "Hamburg 112" prati napetu i dinamičnu svakodnevnicu hamburških policajaca u ophodnji te liječnika hitne službe. Hitne i dramatične intervencije dio su njihove svakodnevice u kojoj često minute odlučuju o tome hoće li neka žrtva biti spašena ili počinitelj uhićen.

Područje ophodnje policajaca iz Policijske postaje 21 proteže se od dijela grada Hamburger Hafenkante, preko Kieza na St. Pauliju do vila u Ulici Elbchaussee. Glavni policijski narednik Nils Meermann, njegova ambiciozna parnerica, viša policijska narednica Melanie Hansen, iskusni viši policijski narednik Bernd „Boje“ Thomforde te mlada policajka Franzi Jung čine, pod vodstvom načelnika postaje Martina Bergera, dva vrhunska tima u ophodnji. U bolnici Elb preko puta postaje radi liječnica hitne pomoći dr. Anna Jacobi. U hitnom bolničkom prijmu te u vozilu hitne pomoći uz nju su pomoćni liječnik Philipp Haase i medicinski tehničar Malte Olsen. Nils i Anna privatno su par te pokušavaju izgraditi zajednički život s Anninim 11-godišnjim sinom Oleom.

Sezona se otvara velikim očekivanimaa u Policijskoj postaji 21: predstavljaju novoga kolegu. Nakon što je Nils premješten u Porajnje, cijeli tim znatiželjno iščekuje Kaija Nordena, Novog. Jedino je Melanie sumnjičava i nije baš oduševljena. Posljednji put mora otići sama - u nedostatku partnera - i držati lekcije iz prometa. Dok je ona prvašićima pokazivala kako pravilno prijeći ulicu, opljačkana je susjedna banka. Melanie brzo reagira i djecu odvode na sigurno. Iako je odmah na licu mjesta i ponaša se školski, počinitelj ipak uspije pobjeći s taocem. Kako to obično biva, Melanie nije jedina koja je blizu mjesta zločina: od svih ljudi, njezin novi kolega, glavni inspektor Kai Norden, ispriječi joj se na putu u pokušaju da svlada počinitelja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju