Koliko ste daleko spremni ići radi uloge života?

Timothée Hal Chalamet rođen je 27. prosinca 1995. godine u Manhattanu. Odrastao je u umjetničkoj obitelji, pojavljivao se u reklamama i na kazališnoj sceni. Pohađao srednju glazbenu, umjetničku i scensku školu LaGuardia, gdje je njegov kolega iz razreda i prijatelj bio glumac Ansel Elgort.Timothée je za svoju ulogu u filmu „Divan mladić“ izgubio 18 kilograma. Na setu je imao i konzultanta i liječnika kako bi osigurao da je njegova gluma ovisnika realna i autentična.
Prve su scene bile najintenzivnije, prema Van Groeningenu, a uključivale su Chalametov lik koji je hospitaliziran zbog predoziranja. Chalamet je dobio upute da smršavi nekoliko tjedana prije snimanja scena "hospitalizacije", a zatim se morao odmarati kako bi se oporavio. Chalamet je izjavio da je tijekom snimanja bilo mnogo "posjeta liječniku" i "bliskih poziva", rekavši "Vaš um zna da glumite, no kada smršavite dvadeset kilograma i osam ste sati pod strojem za kišu samo u majici, tvoje tijelo ne zna da glumiš. "

Film „Divan mladić“ emotivna je priča koja će vas dovesti do suza i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

Nic (Chalamet) je mladić iz San Francisca pred kojim se nalazi obećavajuća budućnost u obliku studiranja te njegove vlastite obitelji koju upotpunjuju otac novinar David (Carell) koji ga jako voli i pomajka Karen (Tierney) koja mu daje punu podršku. Na površini, on je sretan, ali iznutra je emotivno rastrojen i u boli koju pokušava ublažiti konzumirajući drogu. Ono što započne kao povremeno uživanje u travi s ocem pretvori se u eksperimentiranje s puno težim oblicima droge, ali je metamfetamin taj koji Nica odvede na put s kojeg možda i neće biti povratka. Ovu emotivno snažnu priču upotpunjuju fenomenalna glumačka ostvarenja Stevea Carella i Timotheeja Chalameta u ulogama njihovih karijera.

Film "Divan mladić" gledajte u subotu, u večernjem terminu na Doma TV-u!