Svako mjesto, svaki razgovor, kao i svaki trenutak radosti i boli, zauvijek joj je urezan u pamćenje.

1. sezona, epizoda 11 - 12 - 2. ožujka 

Nakon ubojstva poznatog lovca na duhove, Carrie i Al otkriju da je njegova smrt povezana s jezivim otkrićem do kojeg je došao na svojem posljednjem zadatku.

Kad je radnik na gradilištu sa svjetlom budućnosti ubijen, Carrie i Al nastoje otkriti je li njegova povezanost s mafijom uzrok ubojstva ili se radi o nepovezanoj slučajnosti.

1. sezona, epizoda 13 - 14 - 3. ožujka

Rutinska istraga studentove smrti za Carrie krene u uznemirujućem smjeru kad osumnjičenik povuče opasan potez kako bi je nadmudrio.

Serijski ubojica koji zna za Carrienu natprosječnu sposobnost pamćenja muči istražitelje dok se broj njegovih žrtava povećava.

1. sezona, epizoda 15 - 16 - 4. ožujka

Tijekom suđenja u slučaju ubojstva, u kojemu je mogul koji se bavi prodajom nekretnina optužen da je ubio vlastitu suprugu, iznenada nestaje ključni svjedok. Carrie i Al moraju pronaći svjedoka i riješiti slučaj unutar 48 sati ili će optužbe biti povučene.

Žrtva ubojstva pronađena je usred bejzbolskog terena. Žrtva je bankar koji je sudjelovao u pljački svoje banke, iako njegova djevojka tvrdi da je nevin.

1. sezona, epizoda 17 - 18 - 5. ožujka

Kad otac osumnjičenika kojega je Roe upucao uzme zaposlenike policijske postaje kao taoce, pregovarač natjera Ala i Carrie da se drže po strani.

Carrie otkriva pravi identitet svojeg suparnika Freda, koji joj ostavlja tragove, ne samo za aktualan slučaj ubojstva tenisača, već i za slučaj smrti Carriene sestre Rachel.

1. sezona, epizoda 19 - 20 - 6. ožujka

Carrie upoznaje Steveove roditelje i prijatelje na otvorenju njegova restorana, a zatim je uklonjena sa slučaja zbog veze sa Steveom, koji je neizravno povezan s mafijom.

Tijekom istrage požara u laboratoriju, vatrogasci sumnjaju da se na mjestu zločina nalazi bomba no oklijevaju o tome obavijestiti istražitelje, sve dok Carrie slučajno ne ugleda detonator.

Ne propustite napete i uzbudljive epizode kriminalističke serije ‘Tragovi zločina’ od ponedjljka do petka na Doma TV-u i uronite u sjećanja atraktivne detektivke! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju