Prošlo je točno šest godina od tragične smrti velike ikone Hollywooda, nikad prežaljenog Robina Williamsa...

Robin Williams glumac je koji je osvajao, ali i dalje osvaja mnoge generacije. Radilo se o komedijama, ili pak teškim dramama, uvijek smo ga voljeli gledati u svakom žanru.

Uz najpoznatije filmove kao što su Jumanji, Tatica u suknji, Noć u muzeju, Društvo mrtvih pjesnika i Dobri Will Hunting, Robin Williams je od 1980. pa do 2009. godine glumio u više od 80 filmskih naslova, a 1997. godine dobio je Oscara za sporednu ulogu u filmu Dobri Will Hunting. Zbog njegovog izvrsnog smisla za humor, Robina Williamsa uvijek su voljela i djeca, zbog čega ne čudi da je posudio glas u više animiranih filmova od kojih su svakako najpoznatiji Aladdin, Roboti te prvi i drugi dio animiranog filma Ples malog pingvina.

Robin Williams ostavio je velik trag u Hollywoodu. Uveseljavao nas je, svojim humorom širio pozitivu, a od njega smo u brojnim dramama štošta i naučili. Tragično nas je napustio u 63. godini života, 11. kolovoza 2014. godine. Borio se s teškim oblikom demencije koji sa sobom donosi i tešku depresiju. Iza sebe je ostavio suprugu i troje djece.

Neponovljive i sjajne trenutke s Robinom Williamsom ne propustite pogledati u filmu "Dozvola za vjenčanje", u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju