Obrada legendarne crtane serije Tom i Jerry iz 1940. godine uz koje su mnoge generacije odrastale vraća se na male ekrane!

Epizoda 1. - 2. - 16. svibnja

Nasilnik Spike preotme Tomu i Jerryju njihov brijeg za sanjkanje. Tom i Jerry se udruže i osmisle plan koji zakaže. Nakon svih događaja sva trojica završe na oporavku kod kuće.

Jerry uđe Tomu u snove uz pomoć oružja koje je Tom dobio za Božić. Jerry pretvori Tomove slatke snove u prave noćne more. Njih dvojica neizbježno unište kuću loveći se tijekom noći.

Nakon ribolova na Sjevernom Polu, Tom želi oteti Jerryjevu ribu koju je uhvatio. Sukob između njih eskalira i Jerry se pretvara da može kontrolirati polarnu svjetlost tako da se Tom povuče od straha.

Tom potjeruje Jerrya u strašnu, staru vilu, gdje se Jerry susreće licem u lice sa šišmišem koji izgleda baš kao i on. Zajedno se dosjete prevariti Toma i navesti ga da misli da je šišmiš leteći duh Jerrya.

Jerry živi luksuznim životom u staroj, napuštenoj vili sve dok se Tom ne useli. Nakon što je vidio da Tom drhti od gledanja strašnog filma na TV-u, Jerry pokušava sve kako bi izludio Tom-a. Pojavljuje se pravi duh i uspije potjerati mačka i miša.

Jerry je poznati egiptolog koji otkriva drevni grob. Tom je lukav napadač grobova s namjerom da napadne najbogatije od njih sve dok se ne susretne licem u lice sa strašnom mumijom mačke.
 

Epizoda 3. - 4. - 17. svibnja

Kralj srednjovjekovnog grada naredi Tomu da ubije zmaja koji riga vatru. Zmaj proguta Toma u sukobu no Tom proguta vatreni kristal i postane mačak koji riga vatru. Tom ulovi Jerryja i proguta ga no on postane miš koji riga vatru!

Tom potjera Jerryja u srednjovjekovni dvorac. Tamo Tom ukrade čarobnjakog čarobnu kuglu, a Jerry mu uzme čarobni štapić. Tom i Jerry naljute čarobnjaka i princezu i oni se udruže te ih protjeraju iz dvorca.

Grupa miševa glazbenika dođe u srednjovjekovni grad šerifa Toma. Miševi zaraze čitav grad sa potpuno novim plesom, ali također i sa buhama. Na Tomu i Jerryju je da se riješe tih srednjovjekovnih napasti.

Tom i Jerry su ostali zarobljeni unutar Tomovog računala kad grom pogodi antenu. Doslovno surfaju internetom sve dok se ne susretnu sa digitalnim cyber klonovima samih sebe.

Tom je pretvorio igračku mačke na daljinsko upravljanje u ženskog robota miša u koju se Jerry zaljubi do ušiju. Tom pomoću robotske mišice namami Jerryja i sprema se pojesti ga no robotska mišica brani svojeg miša.

Tom terorizira Jerryja i Spikea po susjedstvu noseći jetpack. Izgleda da su miš i buldog bespomoćni protiv letećeg mačka. Jerry osmisli plan u kojem Spike lansira Jerryja u zrak u papirnatom avionu i započinje zračna bitka!

Epizoda 5. - 6. - 18. svibnja

Tom ignorira Jerryja zbog jedne zgodne mačkice na karnevalu. Jerry mu se osvećuje tako da zamijeni nagradnu zlatnu ribicu sa piranjom.

Tom potjera Jerryja u napuštenu, sablasnu kuću. Obojica iskuse klimavu vožnju koja ih nasmrt preplaši.

Jerry je ljubomoran zbog Tomove čarobnjačke predstave pa mu nastoji uništiti izvedbu. Publika je oduševljena njihovom čarobnom prepirkom tako se mačka i miš udružuju i zaslužuju gromoglasan pljesak publike.


Tom izrađuje raketu i putuje na mjesec kako bi impresionirao prelijepu mačku, Kitty, osim zbog lijepe novčane nagrade. Jerry se nađe tamo i namjesti Tom-u da sudari zemlju o mjesec, kako bi saznao da je Kitty tamo sa Spike-om, Tomovim suparnikom.

Zamijenjen za pile, Toma je oteo ogromni izvanzemaljski miš i trebao bi položiti jaja kako bi napravio tortu za njihovu izvanzemaljsku kraljicu koja ima rođendan. Jerry onemogućava plan, a mačak i miš su protjerani natrag na Zemlju.

Prejedanje dehidriranog sira napravi od svemirskog kapetana Jerrya da se učetvoruči, što ga čini savršenim partnerom za vođenje bitke sa izvanzemaljskom verzijom Tom-a u svemiru.

Epizoda 7. - 8. - 19. svibnja

Pohlepni Tom pokušava namjestiti Jerryevu smrt, kako bi se riješio konkurencije u pohodu za podmorsko blago, Jerryeva sabljarka spašava miša i oboje postavljaju izazov za Tom-a dok ne dođu do blaga.

Kada nasilnici s plaže, Butch i Spike, protjeraju Toma i Jerrya s plaže, mačak i miš se udruže kako bi postigli da se dva nasilnika suprotstave.

Tom se zapetlja u koraljnom grebenu i pojavljuje se kao sirena. Zaljubljiva hobotnica ga privlači i Jerry uživa u ponižavanju Tom-a.

 

Bučni hip hop zvukovi iz Jerryeva automobila navedu kokoš farmera Tom-a da liježe velike količine jaja (što uskoro postaje previše dobro).

Natjecanje između uličnih zabavljača Tom-a i Jerrya eskalira na krešendo pad sustava.

Jerryev ludo zaljubljeni ujak doseljava se kod Toma i Jerrya ometajući im živote svojim melankoličnim pjevanjem i sviranjem gitare sve dok ne dođe tetka Spinner kako bi vratila ujaka u normalno stanje.
 

Crtanu seriju 'Tom i Jerry priče' ne propustite pratiti od četvrtka do nedjelje na Domi TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju