Ne propustite napeti triler o pokušaju ubojstva predsjednika

Radnja filma prati osam potpunih stranaca koji igrom slučaja svi pokušavaju doznati istu stvar – tko stoji iza pokušaja ubojstva predsjednika SAD-a Ashtona (William Hurt)?

Thomas Barnes (Dennis Quaid) i Kent Taylor (Mathew Fox) agenti su koji čuvaju predsjednika prilikom njegovog odlaska na konferenciju u Španjolsku. No, pri dolasku predsjednik biva ranjen, a na ulici nastaje velika panika. Nakon što se stvari smire počinje istraga. Mnogi su ljudi bili tamo, ali samo ih je osmero vidjelo nešto značajno i bitno za istragu.

Film je osvojio nagradu Golden Trailer.

Dennis Quaid glumac je kojeg ćemo najbolje prepoznati po ulozi oca nestašnih blizanki u filmu „Zamka za roditelje“, u kojem Lindsay Lohan glumi obje blizanke. Taj mu je film dao „vjetar u leđa“ te mu je karijera počela cvjetati.

Quaid se ispisao s fakulteta kako bi se preselio u Hollywood i pokušao ostvariti kao glumac. Početci su mu bili teški, imao je problema s drogama te poremećaj u prehrani. Naposlijetku je uspio nadići sve prepreke i proslaviti se u Hollywoodu kao što je i planirao.

 

Izvor: Instagram / Dennis Quaid

 

Film "Točka prednosti" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju