Seriju "Lucifer" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Američka glumica Lauren German u seriji "Lucifer" utjelovljuje neustrašivu i zanosnu detektivku Chloe Decker koju Lucifer prati i zajedno s njom riješava misteriozne slučajeve. O privatnm životu Lauren German ne zna se mnogo, no s obožavateljima na Instagramu često podijeli nekoliko atraktivnih fotografija sa seta serije.

 

 

U trećoj sezoni serije nakon što se zbunjeni Lucifer probudi usred pustinje s krilima, moli Chloe da mu pomogne otkriti što mu se dogodilo i zašto. Tijekom istrage nabasaju na mjesto zločina koje bi moglo biti povezano s Luciferovom otmicom. Kad se uključi policija okruga Lancaster, novopridošli poručnik Marcus Pierce ne ostavlja dobar dojam svojim krutim ponašanjem.

Napetost i dalje raste između Lucifera i Chloe, ali oboje shvaćaju da moraju ostaviti razlike po strani kako bi riješili slučaj koji iznenada zanima Lucifera. No kad se otkrije prošlost detektiva Piercea, svi shvaćaju da je Grešnik mnogo opasniji nego što su mislili. Istraga krene po zlu kad se Lucifer nađe u još jednoj kompromitirajućoj situaciji, a prva epizoda treće sezone otkriva i nešto mnogo mračnije.

Seriju "Lucifer" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju