U jedanaestoj sezoni reality dokumentarne serije 'Kraljevi leda' gledatelji će i dalje moći pratiti neustrašive vozače kamiona u njihovim avanturama na ekstremno ledenim cestama.

Svakoga dana vozači kamiona kreću zaleđenim cestama i nose glavu u torbi. O jednoj pogrešnoj procjeni ceste, nevremenu ili previđenoj opasnosti na cesti može ovisiti hoće li preživjeti ili poginuti. Propadne li kamion kroz led i potone u ledenu vodu, vozač kamiona ima manje od jedne minute prije nego što se nasmrt smrzne.

Vožnja po ledenim cestama nije za one slaba srca. Zimski mjeseci donose veliku zaradu vozačima kamiona. Probijaju se kroz brutalne temperature i voze pogibeljnijim cestama više nego ostatak godine. Obitelji vozača ostaju kod kuće i čekaju da sezona prođe, ne znajući jesu li njihovi voljeni dobro. Kroz oči protagonista serije doznat ćemo koje su opasnosti gradnje ledenih cesta i vožnje po njima te koliko je važno njihovo održavanje.

U ovoj sezoni vozače preplavljuje osjećaj hitnosti. Ceste se otvaraju kasno i zatvaraju rano. Svaki bi teret mogao biti posljednji koji je stigao do odredišta. U bilo kojem trenutku ceste bi se mogle zatvoriti te će deseci tisuća tona tereta ostati neisporučeni. Užurbano je od prvog dana, a misija je jasna: stisni gas i ne popuštaj.

Zajednice računaju na vozače više nego ikad. Je li led spreman? Nakon dvije kratke sezone, vozači su spremni za najavljenu hladnu i užurbanu zimu. No nakon tragične smrti legendarnog vozača Darrella Warda zajednica vozača pita se tko može zauzeti njegovo mjesto.

Također, sezona je loše počela na ledenim cestama. Lisa Kelly nađe se u pravoj frci kad usred ničega njezina prikolica zaokrene kabinu kamiona. Legendarni vozač kamiona Alex Debogorski dobije i više nego što je planirao kad propadne kroz tanki led. Ali Todd Dewey uskače upomoć zapelomu vozaču…

Uzbudljive epizode 11. sezone serije 'Kraljevi leda' ne propustite pratiti od 1. rujna na Doma TV-u.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju