Theo James ostavlja bez daha u seriji "Zlatni dečko" na Doma TV-u!

Englez Theo James proslavio se glumeći u mnogim blockbuster filmovima i poznatim serijama, imate ga prilike vidjeti u seriji na Doma TV-u, "Zlatni dečko" u kojoj glumi Waltera Williama Clarka Jr., mladog i ambicioznog policajca koji se brzo probija u njujorškoj policiji, katkad možda upitnim metodama, nakon što je na dužnosti postao junak.


Ovaj talentirani glumac nije baš vičan društvenim mrežama, obožavatelje je jako razočarao otvaranjem svog Instagram računa na kojem je, do sada, objavio samo 7 fotografija, većina njih je s različitih premijera. Zato se njegovi obožavatelji trude održati njegov status online putem raznih fan page računa gdje se Jamesa može vidjeti u različitih životnim situacijama.


James je britanski glumac koji se školovao na prestižnom Bristol Old Vic Theatre Schoolu. Nedavno je glumio s Kate Beckinsale u najnovijem izdanju iz serijala Podzemlje. Prije toga glumio je glavnog negativca u britanskoj komediji Engleska pita, a s Woodyjem Allenom surađivao je na filmu Upoznat ćeš visokog, tamnog stranca.

James je glumio u prvoj sezoni hvaljene BBC-jeve serije Downton Abbey, a 2009. predstavljen je u prestižnom izdanju Screen Internationala Stars of Tomorrow. James je rođen 16. prosinca u Oxfordu u Engleskoj. 

Izvor: Instagram/Theo James

 

Seriju "Zlatni dečko" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju