Dana Delany tumači briljantnu neurokirurginju dr. Hunt, kojoj se cijeli život okrene naglavačke.

Megan je pronašla novi život kao patologinja, a zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji pameti, instinkta i uskladištenog medicinskog znanja, čita tijela kao nitko drugi. Dok istražuje što se dogodilo njezinim pacijentima, Megan je odlučna u namjeri da im, uz pomoć svojega tima, pruži zasluženu pravdu.

Briljantna i nadobudna neurokirurginja dr. Megan Hunt (Dana Delany) imala je sve, ili je barem tako mislila. Kao prva šefica neurokirurgije u prominentnoj bolnici Sveučilišta u Philadelphiji, nije bila svjesna koliki danak zahtjevi njezine profesije uzimaju u njezinu privatnom život dok se njezin suprug nije rastao od nje pa je izgubila skrbništvo nad njihovom, tada sedmogodišnjom kćeri. Dok se još oporavljala od te emocionalne traume, Megan je uskoro doživjela i fizičku traumu, prometnu nesreću zbog koje je počela bolovati od parestezije – nasumičnih napada umrtvljenosti i grčenja ruku, što joj je uništilo i karijeru.

 

Pet godina poslije, Megan je pronašla novi život kao patologinja. Iako se više ne bavi spašavanjem živih pacijenata, još ima instinktivnu potrebu doznati što je ubilo njezine pacijente i otkriti tko je odgovoran i zašto. Dok traga za odgovorima, tijela mrtvih pružaju joj tragove. Dokaz je, u principu, u tijelu. A zahvaljujući jedinstvenoj mješavini pameti, instinkta i uskladištenoga medicinskog znanja, čita tijela kao nitko drugi. U svojoj je novoj karijeri već stekla reputaciju osobe koja se ruga konvencijama i briše granice između Ureda patologa i policije.

Smrt je životna činjenica. Ironija je u tome da je smrt donijela novi život Megan Hunt. Dok istražuje što se dogodilo njezinim pacijentima, doznaje da su joj njihovi životi i lekcije koje sadržavaju na neki način ostali u nasljeđe da bi iz njih naučila ono što može pa to primijenila na vlastito osobno putovanje iskupljenja i oprosta. Megan je zauzvrat odlučna u namjeri da im pruži pravdu.Za Megan Hunt je "Tijelo je dokaz", ali ne samo dokaz nego i priča o životu osobe koja je prerano završila u mrtvačnici. Kako će se razviti njezina životna drama, ali i poslovna karijera pratite na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju